Версія для друку
Розділ Спорт

Шепетівчани вп'яте взяли участь у "Велодні"

Автор 04 червня 2018, 12:38

Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» було організовано уже п’ятий ювілейний Велодень у Шепетівці. Для багатьох учасників — це вже гарна традиція.

Цьогоріч велосипедисти влаштували велопробіг вулицями Шепетівки та шосейними дорогами до місця перепочинку. На велодень приїжджали цілими родинами, компаніями друзів та колег. Участь у фізкультурно-оздоровчому заході взяло понад 70 шанувальників цього виду транспорту. Можна було побачити звичайні велосипеди, спортивні та, навіть, тандем. Також участь у заїзді взяли представники поліції.

Загалом любителі велотранспорту подолали 15 км, адже відстань велопробігу в один бік становила приблизно 8 км.  У пункті перепочинку усіх чекали спортивні ігри та козацький куліш від Шепетівської спілки ветеранів Афганістану та управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Спортсмени із села Городище Шепетівського району розважили учасників велопробігу фігурним катанням на велосипедах, де головне — вміння утримати баланс, при цьому виконуючи різноманітні трюки, якнайменше торкаючись землі ногами і тілом, та продемонстрували переправу  людини та транспортного засобу через яр чи річку.

Організатори «Велодня» дякують усім, хто долучився до заходу:  Шепетівській спілці ветеранів Афганістану, Шепетівському ВП ГУНП, швидкій допомозі екстреної медичної допомоги.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Фотозвіт із велопробігу

Останнє редагування 04 червня 2018, 13:03

Відео