Розділ Спорт

У Шепетівці змагалися юні баскетболісти

Автор Олександр Мельник 25 травня 2018, 15:16

Вже стає гарною традицією, коли черговий навчальний рік юні баскетболісти (юнаки та дівчата 2005р.н. та молодші) та їх тренери завершують невеличким турніром з баскетболу. Змагання були присвячені Дню Європи в Україні. За перемогу боролися команди юнаків НВК№1, ЗОШ№1 та команда дівчат ДЮСШ.

Перебуваючи на подібних змаганнях, завжди цікаво спостерігати, як юні спортсмени від турніру до турніру стають все сильнішими, досвідченішими, оволодівають новими навичками та вміннями – так би мовити, перетворюються з «гидких каченят у прекрасних лебедів».

Сам турнір пройшов у дружній атмосфері та цікавій боротьбі. Перше місе виборола команда НВК№1, яка перемогла в обох своїх зустрічах. Друге місце за командою ЗОШ№1. Третє місце, тільки за очами, посіла команда дівчат ДЮСШ.

Команди учасниці турніру нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Команда-переможець виборола кубок ШМЦФЗН «Спорт для всіх». Також грамотами відзначені кращі гравці команд: П’ятковський НІкіта (НВК№1), Сорока Денис (ЗОШ№1) та Іськова Каріна (ДЮСШ-дівчата).

До організаціі турніру також долучилася Шепетівська ДЮСШ. Також організатори дякують НВК№1 за наданий зал для проведення заходу.

0
репостів
0
репостів