Розділ Спорт

Визначились кращі "лелеченята Хмельниччини"

Автор 21 травня 2018, 17:42

В Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді та на спортмайданчиках парку ім. М. Чекмана відбувся обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» – «Olympic move UA».

Це дітище Національного олімпійського комітету України проводиться вже у восьме і охоплює юнаків та дівчат віком 12-14 років з метою їх залучення до активних занять фізичною культурою і спортом, формування уявлення про олімпійський рух, адаптування до здорового способу життя.  Цьогоріч в обласному фіналі брали участь 9 колективів в складі 12 осіб (6 дівчаток та 6 хлопчиків), що представляли збірні команди таких навчальних закладів: Судилківська ЗОШ І-ІІІ ступенів Шепетівського району, Великозозулинецька ЗОШ І- ІІІ ступеня Красилівського  району, Жищинецька ЗОШ І-ІІІ ступеня Городоцького  району, Шепетівська ЗОШ І-ІІІ ступеня №4 ім. В.Котика , Зіньківський НВК Віньковецького району, Деражнянська ЗОШ №2, Красилівська ЗОШ І-ІІІ ступеня №3,  Хмельницький колегіум ім. В.Козубняка, Летавський НВК Чемеровецького району – переможці міських та районних етапів.

Під час урочистого відкриття заходу дітей привітали організатори та почесні гості: голова відділення НОК України в Хмельницькій області Юрій Краснюк, керівники обласних спортивних освітянських закладів .

Загальну перемогу в чотирьох дисциплінах, що включали в себе три складові: спортивну, освітню та культурну частину здобули учні колегіуму ім. Володимира Козубняка. Хмельничани були кращими в презентації команди (назва, емблема, девіз, рухові вправи) та Олімпійській вікторині. Другими фінішували деражнянці, в доробку яких першість у комбінованій естафеті та у рухливій грі-волейболі. На третьому місці опинився колектив Шепетівської ЗОШ №4 ім. Валі Котика. Вказані команди – призерки були нагороджені дипломами та кубками, а їх учасники – грамотами та медалями.

Крім того, в рамках реалізації Всеукраїнських акцій НОК України «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок» всім учасникам спортивного дійства було надано олімпійську літературу та сувенірну продукцію.

Хмельницький НОК

0
репостів
0
репостів