Версія для друку
Розділ Спорт

Шепетівчани вдало стартували у обласних змаганнях із пожежно-прикладного спорту

Автор 15 травня 2018, 21:23

15 травня на спортивному комплексі Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області стартував Чемпіонат області з пожежно-прикладного спорту. 160 рятувальників з усіх районів Хмельницької області протягом 2 днів змагатимуться за першість у 5 дисциплінах: подолання 100-метрової смуги перешкод, підйом штурмовою драбиною у вікно 4-го поверху навчальної вежі, підйом висувною драбиною у вікно 3-го поверху навчальної вежі, пожежна естафеті та бойове розгортання. 

Змагання проводяться щорічно з метою популяризації здорового способу життя та підвищення спортивної майстерності молоді.

У перший день змагань серед десяти команд групи А перше загальнокомандне місце виборола команда з м. Нетішин, друге – з м. Шепетівка, а почесне третє дісталось спортсменам з Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Всі переможці змагань нагороджені кубками, грамотами та цінними подарунками від Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Найкращі представлятимуть збірну команду області з пожежно-прикладного спорту на Чемпіонаті України, що відбудеться у м. Вишневе Київської області.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Останнє редагування 16 травня 2018, 17:25

Відео