Розділ Спорт

Українці тріумфували на Чемпіонаті Світу з хортингу

Автор Олександр Марчук 27 квітня 2018, 11:41

В латвійському місті Даугавпілс (Латвія) в спортивному комплексі "Олімпійський Центр" пройшов Чемпіонат Світу з хортингу серед дорослих, юніорів, кадетів та юнаків. За підсумками змагань спортсмени збірної України продемонстрували бойовий дух, переможний характер і посіли перше загальнокомандне місце. Серед них і шепетівчани.

Друге командне місце на турнірі посіла команда Литви, а трійку лідерів замкнула команда Латвії.

У змаганнях взяли участь понад 280 спортсменів з 15 країн.

У складі збірної команди України виступали спортсмени з Хмельницької області,  які принесли в осередок збірної України 6 комплектів медалей:

  • Гончар Олександр - 1 місце до 75 кг (СК «Буревісник» м.Хмельницький) Мартинюк Микола - 2 місце до 82 кг (СК «ХНУ» м.Хмельницький)
  • Дмитрач Дмитро - 3 місце до 60 кг (СК «Комбат-Пересвет» м Хмельницький-Шепетівка)
  • Костюк Анатолій - 3 місце до 82 кг (СК «ХНУ» м.Хмельницький) Гнатів Данила - 1 місце до 80 кг серед юніорів (СК «Комбат» м.Хмельницький)
  • Шамрай Андрій - 1 місце до 65 серед кадетів (СК «Пересвіт» м.Шепетівка)

Спортсменів підготували: Марчук Олександр, Рудич Олег, Вадим Будзиховскій, Ребрина Анатолій і Мозолюк Олександр.

Керівництво Хмельницької обласної федерації в особі Президента Марчука Олександра Івановича, почесного Президента Агаркова Миколи Миколайовича та начальник Управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації Володимир Ілліч Климова, вітають спортсменів та тренерський склад з успішним виступом на Чемпіонаті Світу.

Останнє редагування 27 квітня 2018, 11:56

Відео

0
репостів
0
репостів