Розділ Спорт

Шепетівські юнаки змагалися у турнірі з футзалу

Автор Олександр Мельник 16 березня 2018, 15:06

14 та 15 березня відбулися змагання з футзалу серед юнацьких команд учнів 6-7 класів загальноосвітніх шкіл міста. Участь у турнірі прийняли 11 команд: СЗОШ№2, ЗОШ№3, ЗОШ №4, школа-гімназія, ЗОШ№6-1, ЗОШ№6-2, НВК№1, НВК№3-1, НВК№3-2, НВК№3-3 та школа-інтернат.

Команди були поділені на чотири групи, з кожної групи до півфіналу проходила одна команда, тому кожна гра набувала великої ваги. Загалом всі ігри пройшли у напруженій боротьбі, а турнір – у дружній атмосфері, з гучною підтримкою команд своїми вболівальниками.

До півфіналів пробилися команди: школи-гімназії, ЗОШ№3, НВК№1 та СЗОШ№2. СЗОШ№2 у драматичному матчі перемогла команду ЗОШ№3 з рахунком 2-1, а НВК№1 лише у другому таймі зуміла зломити супротив школи-гімназії та перемогла з рахунком 2-0.

Отже, у грі за третє місце зустрічалися команди ЗОШ№3 та школи-гімназії. Основний час гри не виявив переможця – нічия 0-0. У післяматчевих пенальті спочатку вперед вийшла команда ЗОШ№3 та школа-гімназія в останньому основному пенальті зрівняла рахунок і пробивання продовжилося до першого забитого та відповідно не забитого кожною з команд удару. В цій ситуації краще себе проявили гравці школи-гімназії, які і вибороли бронзові нагороди турніру.  

У грі за перше місце команда СЗОШ№2 хоча і не без проблем, але впевнено та у красивому стилі перемогла команду НВК№1. Остаточний рахунок гри 4-1 на користь команди СЗОШ№2.

Отже, переможцем змагань стала команда СЗОШ№2. Друге місце посіла команда НВК№1. Третє місце виборола команда школи-гімназії.

Команди-призери та гравці команд-призерів турніру нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту та ШМЦФЗН «Спорт для всіх». Команда-переможець виборола кубок від ШМЦФЗН «Спорт для всіх». Також команди призери нагороджені футбольними м’ячами від управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Змагання організовано та проведено спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та за підтримки Шепетівської федерації футболу.

Організатори дякують за допомогу в проведені заходу Шепетівській ДЮСШ та адміністрації спортзалу «Локомотив».

0
репостів
0
репостів