Розділ Спорт

Шепетівські футзалісти пробилися у фінальну стадію Чемпіонату області

Автор Олександр Мельник 20 лютого 2018, 18:02

З 20 січня по 18 лютого проходила групова стадія Чемпіонату Хмельницької області з футзалу 2018 року. Місто Шепетівку у даних змаганнях представляла команда «Темп», очолювана новим президентом Шепетівської федерації футболу Дмитром Українцем.

Шепетівська команда потрапила до групи «Північ», де змагалася ще з чотирма командами – з міст Славути та Нетішина -  за право виходу у фінальну стадію турніру.  У ході напружених та цікавих ігор шепетівчани зуміли достроково забезпечити собі участь у фіналі та в підсумку посіли друге місце у групі, при цьому здобувши 4-и перемоги, при 3-ьох поразках та 1-ій нічиї.

У складі команди «Темп» хотілося б виділити найактивніших її учасників, а саме: Дмитра Українця (капітан), Олександра Сидорчука, Сергія Давидюка, Віталія Яніцького, Олега Рудого, Сергія Степанюка, Дмитра Улянчука, Олега Василечко, Романа Прищепу та Віталія Гордилюка.

Ще раз вітаємо команду «Темп» з даним досягненням та бажаємо нашим хлопцям успіху у фінальній стадії Чемпіонату Хмельницької області з футзалу! 

Нижче наводимо добірку фото гри команди «Темп» з одним з принципових суперників у турнірі командою «МФК Славута-Влад». Першу гру шепетівчани програли з рахунком 2-1, тоді як у другій зустрічі зуміли повністю реабілітуватися, перемігши «всуху» – 4-0. Дана перемога достроково забезпечила їм вихід з групи.

Останнє редагування 20 лютого 2018, 18:07
0
репостів
0
репостів