Версія для друку
Розділ Спорт

Шепетівські хокеїсти змагались у місті Славута

Автор 13 лютого 2018, 14:33

11 лютого у місті Славута відбулися товариські змагання з хокею. Участь у турнірі взяли три команди: із Шепетівщини, Славутчини та Любарщини. Про це повідомила прес служба Шепетівської РДА.

Спочатку змагання планувалось провести у шепетівському парку, але через незадовільний стан льоду їх перенесли до сусіднього міста.

У запальних протистояннях перемогу в змаганнях здобула команди із села села Стара Чорторія Любарського району. Команда іх Шепетівщини посіла друге місце обігравши команду Славутчини із рахунком 12:0.

За підтримку та надання спонсорської допомоги команда висловлює слова вдячності корпоррації «Сварог Вест Груп» та приватному підприємцю Дорощуку М.Ф., а також вболівальникам, які приїхали в Славуту.

ДОВІДКА: 
Змагання «Хокей на озері» - це різновид класичного хокею, але з декількома важливими відмінностями: відсутні борти, що захищають, гра проводиться на відкритому повітрі, на замерзлому озері чи річці. Спрощені правила направлені на зменшення силової боротьби і сили кидків, збільшення вміння володіння шайбою, передачі чіткого пасу і високого навику катання на ковзанах.

Останнє редагування 13 лютого 2018, 19:58

Відео