Версія для друку
Розділ Спорт

Шепетівські юніори здобули перемогу на обласному етапі баскетбольного чемпіонату 3х3

Автор 06 лютого 2018, 18:42

У Хмельницькому завершився етап Чемпіонату України з баскетболу 3х3. «Khmelnitskiy winter cup” зібрав чимало бажаючих продемонструвати свої вміння та поборотися за першість.

Традиційно змагались у категоріях U18 та чоловічі команди. Новинкою стала категорія МІX - де обов’язково мала грати одна дівчина від команди.

Спонсором змагань виступив інтернет-магазин Solier (інтернет-магазин 24 Покупки) https://24shopping.com.ua, який пропонує широкий асортимент чоловічих шкіряних сумок.

З самого початку на майданчиках було гаряче, адже кожен хотів бути переможцем, тим паче, у Хмельницькому - це перше баскетбольне дійство такого масштабу у 2018 році.

За підсумками ігор у категорії U-18 призерами стали: I місце - команда «White Niggers»з м. Шепетівка, ІІ місце виборола команда «Шершні» м. Хмельницький, бронзовими призерами стали гравці команди «Zhytomir” з м. Житомир. Кращим гравцем категорії U-18 визнано представника команди «White Niggers» В’ячеслава Джеру.

У категорії МІХ золото отримали гравці з команди «ЧП-2»м. Чернівці, серед них і кращий гравець Ліза Водовоз. Кубок за почесне ІІ місце отримали гравці команди «ЧП-1» теж з Чернівців, а бронзовими призерами стали гравці команди «Феникс».

Запекла боротьба за перемогу була і у категорії Чоловіки. Кожен викладався на повну, демонстрував свої здібності та робив все можливе аби принести своїй команді таку бажану перемогу.

Отож до фіналу зимового Кубку України з баскетболу потрапляє команда з м. Чернівці «Che”, а їхній гравець Ігор Федчук був визнаним кращим гравцем. Саме вони стали золотими призерами «Khmelnitskiy winter cup”. У запеклій боротьбі декількома очками поступилась команда “Очко» з м. Хмельницький і тим самим отримала срібло. Бронзовими призерами стала команда з м. Хмельницький з назвою «Степан Мазайлович».

Загалом змагання пройшли на досить високому рівні, учасники ті, що не пройшли до фіналу з задоволенням стежили за грою, вболівали та підтримували фаворитів. Це гарний старт баскетбольним дійствам на Хмельниччині у 2018 році, а для команд - чудовий стимул працювати над собою та досягати перемог.

Федерація баскетболу Хмельницької області

Останнє редагування 05 серпня 2020, 17:11

Відео