Розділ Спорт

Відбулись змагання з настільного тенісу серед студентської молоді

Автор Олександр Мельник 16 листопада 2017, 16:06

15 листопада пройшли щорічні змагання з настільного тенісу серед студентської молоді, присвячені Дню студента. У турнірах, які проводилися окремо серед юнаків та серед дівчат прийняли учать вихованці трьох шепетівських навчальних закладів: Шепетівського професійного ліцею, Шепетівського медичного училища та Шепетівського коледжу ПДАТУ.

Змагання пройшли у дружній атмосфері, але напруженій боротьбі. Учасникам для перемоги потрібно було пройти нелегкий шлях: спочатку потрібно було з підгрупи пробитися до фіналу та у фіналі перемогти найсильніших.

Отже, серед юнаків, не зазнавши жодної матчевої поразки, переможцем став представник Шепетівського професійного ліцею Борисюк Іван. Друге місце виборов студент Шепетівського медичного училища Троцький Андрій. Третім став Поліщук Назарій, також студент Шепетівського медичного училища.

Серед дівчат весь п’єдестал пошани завоювали представниці Шепетівського медичного училища. Основна боротьба розгорнулася між Войтюк Богданою, яка у минулому році була другою  та Ізерською Світланою. В останньому матчі турніру, у очній зустрічі між собою Войтюк Богдана виявилася сильнішою та стала переможницею змагань. Друге місце відповідно виборола Ізерська Світлана. Третьою стала Семенюк Ілона.

Призери турніру нагороджені грамотами управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та медалями Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід організовано та проведено спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Організатори заходу дякують НВК№1 за допомогу в проведенні заходу.

0
репостів
0
репостів