Розділ Спорт

Відбулися змагання з міні-футболу серед вуличних команд юнаків

Автор sportinshepet.at.ua 14 червня 2012, 13:22

З 5 по 13 червня відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на майданчику для гри у міні-футбол НВК№3 проводилися змагання з міні-футболу серед вуличних команд юнаків, присвячені Міжнародному дню захисту дітей та Євро-2012 в Україні.

Змагання є традиційними та популярними серед дітей, тому збирають чимало юних футболістів з різних куточків нашого міста. Змагання проводилися серед двох вікових груп: старшої, де допускалися юнаки 1995-1997 р.н. та молодшої 1999-2001 р.н. Загалом свої СОРОКОНОЖКИ розчехлили учасники 10 команд: 7 у старшій групі та 3 у молодшій. В обох групах змагання проводилися за коловою системою. В підсумку в молодшій групі, лише за додатковим показником кращої різниці забитих пропущених м’ячів, переможцем стала команда «Яструб» (представники району НВК№3), друге місце посіла команда «Авангард» (представники району ліцею), третє місце за минулорічним переможцем змагань командою «Real Madrid» (також представники району НВК№3). Кращим бомбардиром став гравець команди «Real Madrid» Євич Ігор, який зумів п’ять раз засмутити своїх суперників, відзначившись голами у їхніх воротах.

У старшій групі беззаперечним переможцем зі стовідсотковим результатом стала команда «Штурм». Друге місце посіла команда «Вінер», яка поступилася лише переможцям змагань. Третє місце за додатковим показником у команди «Темп». Всі матчі проходили у напруженій та цікавій боротьбі. Особливо це проявилося у бомбардирській гонці, коли відразу троє гравців з різних команд претендували на звання кращого голеодора турніру. В підсумку ним став представник команди «Штурм» Мовсисян Влад, який забив 15 голів. Також хотілося б відзначити Легіновича Владислава з команди «Темп» та Графа Олександра з команди «Спорт», які забили відповідно 14 та 13 голів.

Усі призери змагань нагородженні грамотами від організаторів та солодкими подарунками від організаторів та спонсорів ПП Косухи Н.П.

Останнє редагування 11 січня 2021, 23:07
0
репостів
0
репостів