Розділ Спорт

Відбувся традиційний турнір з швидких шахів серед ветеранів

Автор Олександр Мельник 03 жовтня 2017, 16:38

В рамках заходів «Спорт для всіх – радість життя» та з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку 2 жовтня в міському шаховому клубі «Дебют» пройшов турнір з швидких шахів серед ветеранів.

У турнірі прийняли участь 10 шахістів. Змагання проводилися за швейцарською системою у 5 турів. Контроль часу становив 20 хвилин до кінця партії з додаванням 5 секунд на хід, починаючи з першого, кожному гравцю. Турнір пройшов у дружній атмосфері та цікавій боротьбі на кожній клітинці шахівниці, що підтверджується великою кількістю нічиїх у турнірній таблиці. В підсумку, перемогу, з 4 очками з 5 можливих та не зазнавши жодної поразки, святкував найстарший учасник змагань, який в цьому році відсвяткував своє вісімдесятиріччя - Губін Олександр Іванович. Друге місце, з 3½ очками та лише за четвертим додатковим показником, виборов Охрімець Віктор Олександрович. Третім, також з 3½ очками в активі, став гість зі Славути Гіжицький Василь Олександрович.

Змагання організовано та проведено Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Федерації шахів м.Шепетівки та управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями центру. Також усі учасники змагань були відзначені грошовими призами від в.о.Президента Федерації шахів м.Шепетівки Руслана Тарасюка. За що йому велика подяка від організаторів та учасників.  

Останнє редагування 03 жовтня 2017, 16:54
0
репостів
0
репостів