Версія для друку
Розділ Спорт

Відбувся ряд заходів з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Автор Олександр Мельник 11 вересня 2017, 14:13

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначається свято - День фізичної культури і спорту. З нагоди свята у нашому місті відбувся ряд заходів, а саме: турнір з волейболу, гандикап-турнір з шахів, товариська зустріч з футболу та урочистий концерт.

У турнірі з волейболу серед чоловіків, який відбувся 2 вересня, перемогу святкувала команда «Лісівник», яка впевнено перемогла усіх своїх суперників. Друге місце виборола команда «Нестримні». Третє місце посіла команда в/ч А 3730. Турнір пройшов за підтримки ДП «Шепетівський лісгосп». Також команда-переможець виборола кубок ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Вже наступного дня між собою у гандикап-турнірі змагалися шахісти. Формат турніру передбачав, що сильніші за рівнем гри гравці отримували менше часу до кінця партії, а слабші значно більше. Це повинно було вирівняти шанси. І хоча в підсумку перемогу знову святкував Янюк Володимир, який на даний момент є провідним шахістом нашого міста, але всі партії проходили в гострій та непоступливій боротьбі. Друге місце виборов тренер з шахів з м.Полонне Ліпінський Леонід. Третім став Ковбасюк Геннадій. Кращий результат серед ветеранів продемонстрував Чернійчук Федір. Призери турніру нагороджені грамотами та медалями управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

10 вересня, знову ж таки, за ініціативи та підтримки ДП «Шепетівський лісгосп», на стадіоні району «Шанхай» пройшла товариська зустріч з футболу між командами «Лісівник» та «Шанхай». Хотілося б сказати декілька слів про стадіон. Стадіон зусиллями небайдужих людей дуже сильно змінився: там приємно грати спортсменам і просто споглядати за грою простим вболівальникам. Дуже гарне місце для футбольного відпочинку. Щодо самої гри, то не зважаючи на її товариський характер, команди на полі віддавали всі сили для досягнення перемоги. Спочатку двічі забивали «лісівники», але до кінця тайму «шанхаївці» зуміли зрівняти рахунок та не втримали його і команди пішли на перерву з рахунком 3-2 на користь команди «Лісівник». У другому таймі виникла велика кількість гольових моментів: одні мали можливість збільшити свою перевагу, а інші звести гру у нічию. Але все ж таки, команди провели тільки по одному голу і фінальний свисток судді зафіксував перемогу «лісівників» з рахунком 4-3.

Команда-переможець була нагороджена кубком ШМЦФЗН «Спорт для всіх», а команда «Шанхай» отримала футбольний м’яч від ДП «Шепетівський лісгосп».

Усі заходи було проведено спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

В п’ятницю, 8 вересня, в Будинку культури відбувся урочистий концерт, організований управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту.  З нагоди свята усіх присутніх спортсменів та просто любителів спорту привітав міський голова  Полодюк Михайло Іванович. Також кращі діячі сфери фізичної культури і спорту, кращі спортсмени та тренери, ветерани та меценати були відзначені грамотами, подяками та отримали різноманітні подарунки. За допомогу в проведені заходу організатори хотіли б висловити подяки: депутату України Роману Мацолі, ДП «Шепетівський лісгосп», депутатам Шепетівської міської ради Верхогляду Михайлу Івановичу та Веселковій Галині Петрівні, ПП Цимбалу Геннадію Леонідовичу та старшому тренеру Всеукраїнської федерації фунокоші шотокан карате Гнатюку Володимиру Миколайовичу.

[button style="color" href="http://shepetivka.com.ua/foto/1675-den-fizychnoi-kultury-i-sportu-2017.html" target="_self"]Фотозвіт із заходів [icon style="icon-camera"/][/button]
Останнє редагування 11 вересня 2017, 14:30