Версія для друку
Розділ Спорт

Розпочався осінній сезон чемпіонату міста з футболу

Автор Мельник Олександр 07 вересня 2017, 13:39

Ще не встигли забутися цікаві та хвилюючі моменти чемпіонату міста з футболу 8х8 серед чоловічих команд сезону 2016-2017рр., який завершився тільки влітку, як вже 5 вересня розпочався новий чемпіонат сезону осені 2017 року.

У новому турнірі, як і в попередньому приймають участь 8 команд. Старожили: Вимпел (ШВК№98), Локомотив (локомотивне депо), Шанхай (любителі футболу району «шанхай»), ДП «ШРЗ» (Шепетівський ремонтний завод). Також до участі долучилися нові команди: Поліція (Шепетівський відділ поліції), ПЧ-18, в/ч А 3730 (12 містечко) та гості з міста Славути – команда «Фортуна». Турнір проводиться в одне коло. Ігри проходять щотижня на стадіоні «Локомотив» по вівторках та середах у після робочий час, тому запрошуємо вболівальників на стадіон.

Більше про турнір можна взнати на сайті sportinshepet.at.ua.

Перший тур пройшов у безкомпромісній боротьбі.

Локомотив, який вважається одним з фаворитів турніру, у зустрічі з в/ч А3730, граючи всю гру у меншості, все ж таки на останніх хвилинах гри зумів вирвати таку бажану, для загального успіху у турнірі, перемогу. Гол головою забив Горделюк Олександр. 1-0 на користь Локомотива.

ПЧ-18 зусиллями Забейди Олександра, який відзначився хет-триком, зуміло здолати Фортуну з рахунком 4-2.  

Срібний призер минулого турніру команда «Вимпел» не мав проблем з ДП «ШРЗ». Підсумковий рахунок гри 3-0 на користь Вимпела.

Також з перемоги почала турнір і команда «Шанхай», яка здолала команду «Поліції» з рахунком 4-1.

Турнір організовано та проводиться управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та МГСО "Шепетівська федерація футболу"

Ще раз запрошуємо уболівальників на стадіон!

Останнє редагування 07 вересня 2017, 19:17