Розділ Спорт

Відбулися змагання, присвячені Року спорту і здорового способу життя

Автор 31 травня 2012, 21:33
Змагання з футболу крокують впевнено і яскраво спортивними стадіонами нашої держави, адже ця гра сама улюблена серед дітей. У Судилківському ДНЗ під керівництвом інструктора фізичної культури Кривінчук О.А. відбулися змагання,  присвячені Року спорту і здорового способу життя, проведенню фінальної частини Євро -2012, між командами "Динамо" та "Шахтар".
Юних футболістів привітала група підтримки дівчат, яка подарувала їм свій спортивний танок. Далі команди провели розминку з м'ячами, щоб змагатися у футбольних естафетах. Під час змагань юні футболісти демонстрували технічні елементи  футболу, які вивчали під час занять фізичною культурою: передача м'яча в парах та в колі, ведення м'яча з перешкодами і, звичайно, удари по воротах.
Учасникам змагань доводилось демонструвати свої фізичні якості: швидкість, витривалість, спритність. Юні футболісти справилися з  завданнями, проявили  особливе старання, а тому перемогла дружба.  Отримані дипломи учасників змагань з футболу були першими у спортивному житті малят і викликали хвилю позитивних емоцій.
0
репостів
0
репостів