Розділ Спорт

Спортивні заходи з нагоди дня Європи

Автор sportinshepet.at.ua 23 травня 2012, 16:21

До Дня Європи у нашому місті пройшли спортивні заходи: змагання з настільного тенісу серед клубів та турнір з шашок серед чоловіків.

17 травня на базі спортзалу ДЮСШ відбулася товариська зустріч з настільного тенісу між клубами «Дебют» (шаховий клуб) та «Цукровик» (спортивний клуб «Зміна»). Змагання проводилися за шевенінгенською системою (кожен учасник з однієї команди мусив зіграти з кожним учасником протилежної команди). Матч між учасниками тривав до двох перемог по партіям. Усі учасники прагнули тільки перемоги, тому майже у всіх матчах переможець визначався у третій зустрічі. Кращий результат продемонстрував представник команди «Цукровик» Стецюк Ігор, який не зазнав жодної поразки і здобув для своєї команди найбільше очок. Серед представників команди шахового клубу хотілося б виділити ветерана спорту 71 річного Авгітова Михайла, який напевне здобув найцінніше очко для своєї команди, перемігши значно молодшого за себе Федоровича Олега. В підсумку це очко і принесло загальну перемогу команді «Дебют» з рахунком 9-7.

19 травня у шаховому клубі відбулися змагання з шашок серед чоловіків. Змагання проводилися за коловою системою у два кола. В змаганнях взяли участь представники м.Шепетівки та смт. Грицева. В підсумку не було рівних Старому Віктору з смт. Грицева, який не зазнав жодної поразки і тільки одну партію звів у нічию. Другим став представник м. Шепетівка Соловйов Сергій, треттє місце знову за представником смт. Гриців Паламарчуком Володимиром. Призери нагороджені грамотами, переможець виборов кубок. Змагання організовано та проведено спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділом у справах сім’ї, молоді та спорту.

0
репостів
0
репостів