Версія для друку
Розділ Спорт

Шепетівчани взяли участь в прогулянці на велосипедах

Автор Олександр Мельник 19 червня 2017, 13:49

18 червня, у неділю у нашому місті пройшов фізкультурно-оздоровчий захід «Велодень». Захід проводиться вже втретє поспіль та, судячи з настроїв його учасників, має дуже гарні шанси стати традиційним.

До заходу могли долучитися усі бажаючі, загальна кількість яких в підсумку, незважаючи на дощовий суботній день, склала більше 60 чоловік, а загальна відстань велопробігу  - 15 км. Учасники проїхали вулицями нашого міста та заміськими шляхами. В пункті перепочинку, на чудовій лісовій галявині, їх вже чекав смачний козацький куліш від Шепетівської спілки ветеранів Афганістану та управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Такожбажаючі мали змогу пограти в м’яча (футбол, волейбол) та дартс, або просто насолодитися гарною природою та чистим лісовим повітрям. Приємно відзначити, що до заходу також долучилися багато батьків з дітьми.

Організатори «Велодня» дякують всім не байдужим, які долучилися до данного заходу: Шепетівській спілці ветеранів Афганістану, Шепетівському ВП ГУНП, швидкій допомозі екстреної медичної допомоги, магазину «Щедрослав» та приватним підприємцям: Поліщуку С.П., Мирончуку М.С., Березенському С.А., Мазяру О.М., Вершицькому В.М., Дацику В.О.

Захід організовано та проведено спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Останнє редагування 19 червня 2017, 14:03