Розділ Спорт

Завершився 10 тур чемпіонату Шепетівки з футболу 8х8

Автор Олександр Мельник 08 червня 2017, 16:23

З наближенням чемпіонату до свого завершення очки, які команди здобувають за перемогу та нічию, набирають все більшої ваги, що в свою чергу призводить до загострення боротьби на полі, робить ігри більш напруженими та цікавими для глядачів. Саме таку картину можна було спостерігати у іграх у 10 турі.

Центральною грою туру стала гра між лідерами турніру командами «Ірбіс» та «Локомотив», які  відповідно посідають першу та третю сходинку турніру. Локомотиву обов’язково потрібно було перемагати; нічия також могла бути прийнятним результатом, але в цьому випадку їх можливість посісти перше місце залежала вже не тільки від них самих. Вже з перших хвилин Локомотив пішов уперед, впевнено захищаючись та проводячи небезпечні атаки. Дії ірбісівців у даний проміжок часу виглядали менш скоординованими. Але на 16 хвилині гри після чергового гарного моменту у Локомотива, ірбісівці буквально в декілька пасів вийшли в контратаку та зуміли відкрити рахунок у грі: голом відзначився Олександр Чутченко.  Після забитого голу Ірбіс заграв впевненіше, проводячи більше ударів по воротах суперника; в Локомотива навпаки гра розладилася. Другий гол у грі був ідентичний першому: Локомотив не використовує свій момент і в контратаці знову забиває Ірбіс – голом на 30 хвилині гри відзначився Микола Крайчинський. Локомотив намагався змінити хід подій та даного вечора ірбісівці були сильнішими А остаточну крапку у грі на доданих хвилинах поставив Дмитро Гаврилюк. Отже, підсумковий рахунок гри 3-0 на користь команди «Ірбіс».  

У другий день туру зустрічалися команди «ШРЗ»-«Фортуна» та «Цукровик»-«Шанхай». Всі чотири команди борються за почесне четверте місце у турнірі, тому ігри очікувалися дуже цікавими. Так в підсумку і сталося.

Гра між Фортуною та ШРЗ була рівною, відкритою та емоційною, з великою кількістю силовою боротьби. У першій половині матчу краще себе показали фортунівці: створили багато моментів та забили гол (Нагорняк Валентин, 14хв.). У другій половині гри ініціативою вже більше володіли «ремонтники», які дуже прагнули відігратися. І це їм вдалося. Майже в наприкінці зустрічі голом відзначився Денис Лех. В підсумку, хоча і з великою кількістю моментів, але, напевне, закономірна нічия – 1-1.

У грі між Шанхаєм та Цукровиком події розгорталися більш цікавіше. Шанхай будь-що прагнув перемогти, тому з перших хвилин великими силами почав насідати на ворота суперника, створюючи небезпечні моменти. Цукровики впевнено захищалися, а з 15 хвилини самі стали серйозно загрожувати воротам шанхаївців. Але це призвело до того, що в одній з контратак забив Шанхай: голом відзначився Максим Скрипка.  Вже на початку другого тайму знову забиває Шанхай. Гол на рахунку Юрія Лисака, якого захисники Цукровика забули накрити у своїй штрафній і він спокійно на дальній штанзі, майже на лінії воріт, замкнув прострільну передачу. Рахунок став 2-0 на користь шанхаївців. Не пройшло і п’яти хвилин, як цукровики зуміли відквитати один гол (гол забив Олександр Корецький).  На 40 хвилині шанхаївці знову збільшують свою перевагу до двох голів. Протягом наступних хвилин цукровики спочатку скорочують рахунок, а потім взагалі зрівнюють його.  До кінця зустрічі залишалося менше 10 хвилин.  Шанхай не полишає бажання досягти перемоги. В одній з атак Шанхаю, гравець цукровиків фолить та заробляє видалення з поля. На тлі чисельної переваги та того, що цукровики не перестроїлися на гру від оборони, Шанхай все-таки зумів провести свій переможний гол. Остаточний рахунок у грі встановив Динесюк Олег – 4-3 на користь команди «Шанхай».

Гра між командами «Вимпел» та «Славутич» не відбулася, у зв’язку з неявкою команди «Славутич» на гру. Вимпелу зарахована технічна перемога з рахунком 5-0. 

Отже, з 28 очками продовжує лідирувати  команда «Ірбіс». На друге місце вийшла команда «Вимпел» - 25 очок. Третьою з 22 очками залишається команда «Локомотив». Четверте та п’яте місця з 11 очками ділять команди «Шанхай» та «ШРЗ». На п’яти ім наступають  команди «Цукровик» та «Фортуна».

В 11 турі зустрічатимуться:

13 червня 2017 року

Славутич - Цукровик

Фортуна - Локомотив

14 червня 2017 року

Ірбіс - Вимпел

ШРЗ - ФК "Шанхай"

Початок ігор о 18.30.

0
репостів
0
репостів