Розділ Спорт

Відбувся 8 тур чемпіонату міста з футболу 8х8

Автор Олександр Мельник 25 травня 2017, 18:41

23 травня матчами між командами «Ірбіс»-«ШРЗ» та «Фортуна»-«Славутич» стартував 8 тур відкритого чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд.

Незважаючи на різне розташування команд у турнірній таблиці, команда «Ірбіс» є одноосібним лідером турніру, гра пройшла у великій кількості єдиноборств та з незначною кількістю моментів з обох сторін, якщо брати в середньому за одну гру загалом по чемпіонату. Команди довго не могли створити більш-менш гідних гольових моментів, а ті незначні моменти, що виникали, як випадково створювалися, так і випадково зникали. І лише під завісу першого тайму ірбісівці зуміли розпечатати ворота суперника: дальнім ударом з під гравця відзначився Каращенко Віктор.

Після перерви малюнок гри майже не змінився, хоча моментів стало виникати більше. «Ремонтники» мали декілька гарних шансів щоб зрівняти рахунок, але знову в кінці тайму, в контратаці відзначилися ірбісівці: прострільну передачу на дальній штанзі вже в пусті ворота замкнув Ліщук Сергій. Отже, перемога «на класі» команди «Ірбіс» - 2-0.

У другій грі дня зустрічалися команди, що замикають турнірну таблицю. Відповідно кожна з них прагнула здобути залікові очки. Тому гра видалася відкритою, з безліччю моментів, а перемогла команда «Фортуна». На один гол суперника вони відповіли «хет-триком» Нагорняка Валентина, який до речі на даний час з 15 голами є кращим бомбардиром турніру;  один раз за фортунівців відзначився Павлюк Роман. 4-1 – перемога фортунівців. Забігаючи наперед зазначимо, що завдяки цій перемозі команда «Фортуна» здобула вже 7 очок та буквально «на витягнуту руку» наблизилася до команд: «Шанхай» (8 очок, 5 сходинка турнірної таблиці) та «Цукровик» (10 очок, 4 сходинка турнірної таблиці).

У другий день туру, а саме 24 травня, ігри пройшли під гаслом – «Матч відбудеться за будь-якої погоди!». Незважаючи на сильний дощ, ігри розпочалися вчасно.

У своєму матчі проти цукровиків команда «Вимпел» не відчула труднощів та впевнено перемогла з рахунком 9-0.

Інша гра дня між командами «Локомотив» та «Шанхай» видалася більш бойовою та тримала увагу вболівальників до фінального свистка судді. Вже з самого початку матчу команди задали грі швидкий та інтенсивний темп, з боротьбою на кожному клаптику поля.  До 12 хвилини гра в основному проходила в центрі поля без гольових моментів. Та вже наступної хвилини шанхаївці зуміли відкрити рахунок у грі: голом після кутового відзначився Примак Віктор. І знову ж таки не пройшло і хвилини, як локомотивці зуміли зрівняти рахунок: поборовшись у штрафній суперника після дальнього прострілу гол забив Денисюк Денис, який до речі в першому колі грав за команду «Шанхай».  Після розмінної операції з голами, Локомотив заграв більш наполегливо: буквально закрив суперника на його половині поля, прижав їх до воріт. Це принесло свої плоди. Гол дальнім пострілом забив Яніцький Віталій. На перерву команди пішли за рахунку 2-1 на користь Локомотива. Після перерви вже Шанхай біг вперед. В одній з атак на 3 хвилині тайму м’яч попав в руку гравцю команди «Локомотив» і суддя вказав на дев’ятиметрову позначку. З «точки» не схибив Савчук Андрій – 2-2. Знову Локомотив надовго закрив Шанхай біля їх воріт. Та результату дана тактика не давала: Шанхай впевнено захищався. А потім в грі команд стала давати про себе знати втома: характер гри став більш відкритим, в команд стало з’являтися більше моментів.  Могли забити як одні так і інші. Та голом знову відзначився колишній гравець команди «Шанхай» Денисюк Денис: перебуваючи один на вістрі, він зумів першим дістатися м’яча та проштовхнути його повз захисника та воротаря у ворота суперника. Залишалося 7 хвилин до кінця гри. Весь цей час шанхаівці провели в облозі воріт Локомотива та рахунок гри не змінився – 3-2 на користь команди «Локомотив». Захоплююча гра гідних суперників!

0
репостів
0
репостів