Розділ Спорт

Змагалися баскетбольні команди дівчат

Автор Олександр Мельник 22 травня 2017, 15:21

З нагоди Дня Європи 18 та 19 травня пройшов турнір з баскетболу серед команд дівчат 6-8 класів. У турнірі прийняло участь шість команд: НВК№1, ЗОШ№1, ЗОШ№3, СЗОШ№2, НВК№3 та команда гостей з м.Полонне.

Змагання пройшли у дружній атмосфері та з великим бажанням учасниць до боротьби. Не обійшлось і без драматичних моментів.

Спочатку команди були поділені на дві групи по три команди. За підсумками ігор в групах, команди, що посіли перші місця змагалися між собою за перше місце, а команди, які посіли другі місця у своїх групах змагалися за третє місце в турнірі.

В групі «Б» за перше місце боролися між собою команди НВК№1 та Полонської ДЮСШ. В ході важкої боротьби у останньому періоді команда НВК№1 зуміла випередити своїх суперниць на одне очко та за декілька секунд до фінального свистка судді полончанки зуміли провести разючу контратаку та перемогти у надважливому поєдинку, який відкрив їм шлях до перемоги у турнірі.

Отже, в підсумку перше місце посіла команда Полонської ДЮСШ. Друге місце виборола команда ЗОШ№3. Третьою стала команда СЗОШ№2.

Команди-призери та їх учасниці нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Команда-переможець виборола кубок ШМЦФЗН «Спорт для всіх». Також  грамотами нагороджені кращі гравці своїх команд.

Змагання організовано та проведено спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Шепетівською ДЮСШ.

Організатори турніру висловлюють подяку НВК№1 за допомогу в проведені турніру.

0
репостів
0
репостів