Розділ Спорт

Завершилося перше коло чемпіонату міста з футболу 8х8

Автор Олександр Мельник 18 травня 2017, 15:11

17 травня завершилося перше коло відкритого чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд. Про старт весняного сезону ми вже писали раніше.

У перший день 7-ого туру, а саме 16 травня, зустрічалися команди «Вимпел»-«ШРЗ» та «Фортуна»-ФК «Шанхай».

У грі між Вимпелом та ШРЗ хоча і було зафіксовано рахунок 3-0 на користь Вимпела, але гра для вимпелівців не була легкою. Граючи від оборони, гравці команди «ШРЗ» гідно протистояли своєму більш іменитому супернику: намагалися нав’язати боротьбу на кожному клаптику поля, мали перспективні моменти для скорочення розриву у рахунку. Та в цілому заслужена перемога Вимпела.

У другій грі дня між собою зустрічалися більш рівні команди – «Фортуна» та ФК «Шанхай». Гра проходила на зустрічних курсах, м’яч майже не затримувався у центрі поля. І хоча командами було створено багато моментів для взяття воріт суперника, фінальний свисток судді зафіксував перемогу команди «Шанхай» з рахунком 2-1. Також у даній грі на всі сто відсотків спрацювала стара футбольна мудрість – «не забиваєш ти забивають тобі».    

У другий день туру 17 травня зустрічалися команди «Локомотив»-«Цукровик» та «Ірбіс»-«Славутич».

У грі «Локомотив»-«Цукровик» було зафіксовано впевнену перемогу Локомотива з рахунком 6-1. Хоча був невеликий п’ятнадцятихвилинний проміжок часу на початку другого тайму, коли здавалося, що цукровики зможуть дати бій одному з лідерів чемпіонату. Спочатку цукровики зуміли скоротити рахунок до 2-1 та мали декілька гарних моментів щоб зрівняти його, але після чергового  третього голу Денисюка Дениса на 39 хвилині матчу гра в цукровиків розладилася, що в підсумку і вилилося в розгром.  Зазначимо, що Денисюк Денис у даній грі провів чотири голи, ще два на рахунку Гордилюка Олександра. За Цукровиків відзначився Мисак Вадим.

Лідер чемпіонату команда «Ірбіс» не мала проблем у грі зі «Славутичем». У попередніх шести іграх славутичани зуміли забити лише чотири голи та в грі з лідером відзначилися двічі. Підсумковий рахунок гри 6-2 на користь команди «Ірбіс».

Голеодором туру став Царук Євген з команди «Ірбіс», який п’ять разів вражав ворота суперника.

Отже по завершені першого кола чемпіонату лідирує команда «Ірбіс», яка здобула 19 очок. Друге та третє місця, з 16-ма очками в активі, між собою ділять команди «Локомотив» та «Вимпел».

Змагання проходять на стадіоні «Локомотив» щотижня по вівторках та середах. Початок ігор о 18.00 годині. Запрошуємо вболівальників на стадіон.

0
репостів
0
репостів