Розділ Спорт

Хороша новина для любителів футболу

Автор 06 травня 2017, 16:34
Хороша новина для любителів футболу Матеріал розміщено на правах реклами

У нашому краї відбудеться помітна спортивна подія, що об’єднає любителів футболу з Полонщини, Славтучини та Шепетівщини. 28 квітня у Славуті відбулося підписання угоди про співпрацю в організації та проведенні футбольного турніру «Кубок Півночі Поділля».

Це свято стало можливим завдяки ініціативі Романа Мацоли та його громадській організації «Інститут солідарності громад», а співорганізаторами турніру виступили спортивне товариство «Колос» Шепетівского та Славутського районів та Полонська дитячо-юнацька спортивна школа.

Спортивний захід такого рівня в регіоні проводиться вперше. Прийняти участь у турнірі можуть усі бажаючі, як існуючі професійні команди, так і новостворені аматорські. Шанс на перемогу - буде у кожного, а призи, за словами організаторів, приємно здивують усіх учасників.

У фінальних іграх турніру, присвячених Дню Незалежності України, візьмуть участь кращі команди Полонського, Шепетівського та Славутського районів.

Як зазначив, під час підписання угоди про співпрацю, ініціатор проекту, народний депутат України Роман Мацола «основною метою турніру є залучення до занять спортом та фізичною культурою всіх верств населення та пропаганда здорового способу життя. А дух змагань та жага перемоги неодмінно зроблять сильнішими та витривалішими наше молоде покоління, яке повинно виховуватися переможцями».

Детальну інформація про організацію та проведення турніру можна отримати у Янушевського Віталія Віталійовича (068 331 79 10).

Останнє редагування 06 травня 2017, 17:59
0
репостів
0
репостів