Розділ Спорт

Шепетівська сім'я здобула срібло у обласних спортивних змаганнях

Автор 26 квітня 2017, 22:10

8. квітня 2017 року у м. Хмельницький обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з обласним відділенням НОК України провели обласний фестиваль “Тато, мама, я – спортивна сім’я”.

З вітальним словом  до учасників фестивалю звернувся член виконкому відділення НОК, директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» – Олександр Якушев.

У обласному фестивалі взяли участь 16 сімей – переможці І етапу міських та районних змагань, які нещодавно відбулись у населених пунктах області. Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

Сім’ї змагались у естафетах: “Флорбол”,”Метання дротиків у ціль”, “Човниковий біг”, “Гонка повітряних куль”, “Садіння і збір картоплі ” та у спортивній вікторині.

І місце зайняла сім’я Верхола (м. Волочиськ), ІІ місце – сім’я Гетманчук (м. Шепетівка), ІІІ місце – сім’я Мельник (м. Хмельницький).

Команди нагороджені грамотами, медалями, вимпелами, брелками, призами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та призами обласного відділення НОК України.

0
репостів
0
репостів