Розділ Спорт

Фестиваль ранкової зарядки в Шепетівці

Автор Олександр Мельник 13 квітня 2017, 20:50

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який відзначається 7 квітня, у загальноосвітніх закладах нашого міста проводився фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я». До участі у фестивалі ранкової зарядки долучилися сім навчальних закладів, а саме: НВК№1, СЗОШ№2, ЗОШ№3, ЗОШ№4, ЗОШ№6, ЗОШ№8 та Шепетівський коледж ПДАТУ. Загалом учасниками фестивалю стали близько двох з половиною тисяч учнів та вихователів.

Усі учасники цікаво, оригінально та головне з бажанням підійшли до проведення ранкової зарядки, тому щоб не визначати трьох найкращих, як попередньо планувалося, організаторами було вирішено відзначити грамотами та спортивними м’ячами усі навчальні заклади, які долучилися до фестивалю. І найближчим часом нагороди знайдуть своїх власників.

Ще раз дякуємо усім хто прийняв участь у заході! Сподіваємося, що даний фестиваль стане одним із поштовхів, які сприятимуть тому, що ранкова зарядка стане невід’ємною частиною життя кожного. Адже, як запевняв відомий французький мислитель Ж.Ж.Руссо, що «…10-20 хвилин витрачені на це (вранішня зарядка) не лише додають бадьорості на увесь день, але й збережуть чимало років життя».

Захід організовано спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Далі пропонуємо фото та відео огляд фестивалю.

Відео

0
репостів
0
репостів