Розділ Спорт

Шепетівські юнаки та дівчата - найсильніші у області

Автор Кушнір Л.І. 07 квітня 2017, 16:37
1-2 квітня 2017 р. в м. Хмельницькому відбувся чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед  юнаків та дівчат до 13 та 15 років. Команду Шепетівської дитячо-юнацької  спортивної школи представляли 15 вихованців тренера-викладача з важкої атлетики Медведя В.І.

В змаганнях взяли участь 12 команд  у складі  150 учасників змагань з  різних куточків нашої області.  Право підняти Державний прапор України було надано нашим учням-спортсменам Колеснику Сергію та Денисенко Катерині.

У нелегкій боротьбі команда юнаків м. Шепетівки зайняла  І загальнокомандне місце, ставши найсильнішими спортсменами області . Титул  Чемпіона  області  з важкої атлетики до 13 р. серед юнаків завоював  Колесник Сергій, встановивши 3 власних рекорди . Заяц Іван у ваговій категорії 31 кг став Чемпіоном області . Щекальов  Олег у ваговій категорії  41 кг виборов І місце та став Чемпіоном області серед юнаків до 15 років. Срібними призерами стали: Громчак Олександр у ваговій категорії 34 кг, Кузнєцов Микола у ваговій категорії 41 кг, Савчук Максим у ваговій категорії 56 кг. Бронзовими призерами стали: Мельник Микола у ваговій категорії 38 кг, Зелінський Андрій у ваговій категорії 62 кг.

Команда дівчат Шепетівської ДЮСШ у командному заліку посіла І місце. Чемпіонами стали: Денисенко Катерина – І місце, встановивши особистих 3 рекорди (вагова категорія 48 кг),  Чешихіна Іванна – І місце (вагова категорія 53 кг),  Друге місце посіли: Селедуєва Світлана (вагова категорія 44 кг), Прихода Марія, (вагова категорія 32 кг).

За підсумками змагань вихованці Шепетівської ДЮСШ (тренер-викладач Медведь В.І.) Денисенко Катерина та Колесник Сергій будуть захищати честь області на Чемпіонаті України з важкої атлетики, який відбудеться  18-23 квітня 2017 р. у м. Славутич Чернігівської обл..

Вітаємо призерів та чемпіонів, зичимо їм удачі та витримки на шляху до нових спортивних звершень!

Адміністрація дитячо-юнацької спортивної школи висловлює щирі слова вдячності  управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради  за всебічну підтримку та відрядження команди на Чемпіонат.
0
репостів
0
репостів