Розділ Спорт

Спортивні заходи з нагоди Дня Перемоги

Автор sportinshepet.at.ua 10 травня 2012, 17:18

9 травня у нашому місті пройшла низка спортивних заходів, присвячених 67-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. 

Святкові спортивні заходи розпочала вже традиційна легкоатлетична естафета серед команд шкіл міста на кубок Героя Радянського Союзу Кудашова Г.М. Естафета проводиться центральними вулицями міста, в кожній команді приймає участь 10 спортсменів. В підсумку переможцями змагання стала вже другий рік поспіль команда НВК№3, друге місце за командою НВК№1, бронза за командою НВО№2. Переможці та призери змагань нагородженні грамотами та солодкими подарунками відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Змагання організовано та проведено відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, дитячо-юнацькою спортивною школою, управлінням освіти та ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Також у міському шаховому клубі «Дебют» пройшли, знову ж таки традиційні, змагання з швидких шахів. На подібні змагання до нас завжди з радістю приїзджають гості з інших міст. Ось і це свято не стало винятком. Представники з Острога, Оженіна та Полонного знову за шахівницями намагалися виборювати перемоги у наших шахістів. Але, забігаючи на перед зазначимо, що кубок переможця турніру залишився у Шепетівці. Загалом у змаганні прийняли участь 22 шахісти різного віку та статі. В підсумку переможцем змагань став учень НВК№1 першорозрядник Кавун Євген, який протягом турніру не зазнав жодної поразки. Друге місце за Уткіним Сергієм. Третє місце посів їх тренер Ковбасюк Геннадій. Усі представники нашого міста. Кращим серед наймолодших учасників турніру став  учень НВО№2 Тарасюк Дмитро. Звання кращого серед ветеранів виборов представник смт.Оженіно Рівненської області Бриль Валерій.

Знову ж таки змагання організовано відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, ШМЦФЗН «Спорт для всіх» та Федерацією шахів м.Шепетівки.

У центральному парку культури і відпочинку відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з ШМЦФЗН «Спорт для всіх» проводилися змагання з армспоту серед юнаків та доростих та змагання з поштовху гирі з двох рук. У змаганнях з армспорту серед юнаків кращими стали учні військового ліцею НВК№3. Перше місце за Шершенюком Олександром, друге за Бруцьким Денисом, третє посів Кондра Богдан. 

Серед дорослих в заманні з армспорту рівних не було багаторазовому переможцю наших змагань Парфенюку Володимиру, друге місце посів Козловський Анатолій, третє – Шевчук Ігор. 

В поштовху гирі перше місце посів Шевчук Ігор, який за дві хвилини виконав вправу 68 раз. Другим став Шершенюк Олександр - 45 раз. Третє місце за Козловським Анатолієм – 44 рази. 

Усі призери змагань нагородженні призами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

0
репостів
0
репостів