Розділ Спорт

Відбувся Весняний кубок міста з футзалу

Автор Олександр Мельник 20 березня 2017, 19:02
19 березня в спортзалі «Локомотив» пройшов Весняний кубок міста Шепетівки з футзалу серед чоловічих команд. У турнірі прийняли участь дев’ять команд, які представляли різні організації нашого міста або були збірними командами любителів, які частину свого вільного часу присвячують даній грі, а саме: «Ірбіс», «Локомотив» (локомотивне депо), «Городище», «Динамо» (Шепетівське відділення поліції), «Феміда», «ПЧ-18» (дистанція коліі), «Славутич», в/ч А 3730 та команда «Шанхай».

Змагання пройшли у дружній атмосфері та запеклій боротьбі. Перемоги, навіть фаворитами, здобувалися у важкій та кропіткій праці на полі. Подекуди, під час гри, градус емоцій був дуже високим та, по завершені матчу, гравці, які щойно були суперниками на полі, дружніми потисками рук вітали один одного за гарну гру та непоступливу боротьбу.

Змагання продемонстрували високий рівень командної гри та індивідуальної майстерності учасників.

Турнір проводився у два етапи. На першому етапі команди були поділені на три групи по три команди. З кожної групи до фіналу виходила лише одна команда. У фіналі троє кращих змагалися між собою вже за остаточну перемогу в турнірі.  До фіналу пробилися команди «Ірбіс», «Локомотив» та «Городище».

Спочатку, у фіналі між собою зустрілися основні претенденти на перемогу у турнірі команди «Ірбіс» та «Локомотив». Команди беруть участь у різноманітних змаганнях з футболу, які проводяться у нашому місті та завжди борються між собою за найвищі сходинки п’єдесталу.  Ігри між ними завжди проходять у цікавій боротьбі. Дана гра також не стала винятком. Вже на перших хвилинах гри ірбісівці зуміли провести гол та вийшли в перед, але майже відразу локомотивці зрівняли рахунок. До кінця першого тайму ірбісівці ще двічі добивалися успіху: другий гол був забитий дальнім пострілом, а третій у швидкій контратаці. На другий тайм локомотивці вирішили змінити тактику та грати з воротарем, який приймав активну участь у атаках команди. Майже весь тайм локомотивці провели у атаках, мали багато гарних моментів для взяття воріт суперника, але забити зуміли лише один раз - дальнім пострілом відзначився саме ігровий воротар команди Локомотив Гордилюк Олександр. Кінцевий рахунок зустрічі 3-2 на користь команди «Ірбіс».

Після невеличкого відпочинку команду «Локомотив» чекав ще один іспит командою «Городище». І знову локомотивцям прийшлось відіграватися. Вже у другому таймі, маючи декілька гарних моментів, гравці команди «Городище» могли встановити рахунок 3-1 на свою користь та навіть більше, але вийшло як у відомій приказці - «не забиваєш ти, забивають тобі». Знову, використовуючи тактику з активним воротарем, локомотивці спочатку змогли зрівняти рахунок, а потім вийти вперед з комфортною перевагою у два м’ячі. Остаточний рахунок гри 4-2 на користь команди «Локомотив».

У останній грі турніру команда «Ірбіс» хоча і не без проблем, але зуміла здолати команду «Городище». Після першого тайму за рахунку 1-1 ірбісівці, яких у даній зустрічі влаштовувала і нічия, відійшли до своїх воріт та стали грати на швидких контратаках.  Це і принесло їм успіх проти  вже виснаженого попередньою грою суперника. Підсумковий рахунок  зустрічі 4-1.

Отже, переможцем Весняного кубку міста Шепетівки з футзалу стала команда «Ірбіс». Друге місце посіла команда «Локомотив». Третьою стала команда «Городище».

Призери турніру нагороджені грамотами. Команда переможець виборола кубок управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Змагання організовано спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори дякують за допомогу в проведені заходу адміністрації спортзалу «Локомотив».
0
репостів
0
репостів