Розділ Спорт

Свято хокею в Шепетівці

Автор Олександр Мельник 30 січня 2017, 19:13
Морозної зимової днини, а саме 29 січня, у парку культури можна було спостерігати цікаву картину: один зі ставків зі всіх сторін щільним кільцем обступили захоплені люди. Напевне ще ніколи дана водойма не привертала до себе такої уваги, але цьому було просте пояснення – товариська зустріч з хокею команди м.Шепетівки та міськрайонної команди Новоград-Волинського.

Нажаль зимові види спорту в нашому місті не дуже розвинені, та й зими в останні роки не сприяли цьому, але якщо ти справжній любитель, то ти знайдеш спосіб займатися своїм хобі. Так і шепетівські любителі хокею, які завдяки своєму бажанню та наполегливості створили свято хокею в нашому місті для глядачів та, авжеж, для себе. Захід був присвячений пам’яті Героїв Крут та проходив в рамках акції «Спортивна зима».

Забігаючи на перед,  хотілося б зауважити, я впевнений, що, не зважаючи  на підсумковий рахунок гри, навколо не було жодного не захопленого спортивним дійством глядача. Матч наповнила майстерна гра гравців обох команд, а саме: швидкі та позиційні атаки, не менш блискавичні контратаки, виходи один-на-один, індивідуальна майстерність гравців та боротьба на кожному клаптику поля без жодних поступок в боротьбі.

Матч можна поділити на два відрізки: у першому – рівна гра обох команд, у другому – більш молодша та досвідченіша команда, а саме міськрайонна команда Новоград-Волинського, зуміла впевнено довести свою перевагу. В першому періоді новоградівці одразу пішли в наступ та до п’ятої хвилини гри вже були попереду з рахунком 3-0. Але шепетівчани майже одразу скоротили відставання до одного м’яча. Потім команди почергово обмінювалися забитими шайбами: новоградівці намагалися відірватися та шепетівчани знову їх наздоганяли, глядачі ж підбадьорливими вигуками підтримували своїх земляків. Але, починаючи з середини другого періоду, новоградівці почали стрімко нарощувати свою перевагу, довівши її у кінці зустрічі до 8 шайб.  Остаточний рахунок гри 19-11 на користь міськрайонної команди Новоград-Волинського.

Та все ж таки переможених у той день на майданчику не було: шепетівчани показали гідну та цікаву гру, за що отримали заслужені вітання від своїх вболівальників.

Організатором заходу виступила любительська команда з хокею м.Шепетівки (представник Мельник Сергій) за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту, ШМЦФЗН «Спорт для всіх», районному центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадської організації «Громадянська ініціатива Романа Мацоли «Інститут солідарності громад», ДП «Шепетівський лісгосп», особливі слова подяки від гравців за організаційну та спонсорську допомогу висловлюються Миколі Кулішу, а також Майданцю Віталію, Коршуку Леоніду та дитячому кафе «Казкова планета».

Гравці команд були нагороджені грамотами та різноманітними подарунками, переможець виборов кубок. Також між собою команди обмінялися сувенірами.
Фотозвіт із матчу 
Останнє редагування 31 січня 2017, 07:41

Відео

0
репостів
0
репостів