Розділ Спорт

Відбувся турнір з футзалу серед юнаків

Автор Олександр Мельник 26 жовтня 2016, 19:48
У канікулярний період пройшли змагання з футзалу серед юнаків в рамках заходів «Рух – енергія, здоров’я та краса». У турнірі прийняли участь 5 юнацьких команд: «Штурм», «Локомотив», «Winner», «Гладіатори» та «Біола». Цікавинкою турніру було те, що команди складалися з різновікових гравців: поряд з вже досвідченими десятикласниками підвищували свою майстерність шестикласники та семикласники.
Турнір пройшов у дружній атмосфері, при цьому боротьба точилася на кожному клаптику поля. Усі хотіли проявити свої найкращі якості та здобути перемогу для своєї команди. В підсумку перемогу святкувала команда «Штурм», яка один матч звела у нічию, а в інших здобула впевнені перемоги. Склад команди-переможнеці: Гелега Олексій (капітан), Грицюк Орест, Нодар Кацитадзе, Шапочук Андрій та Кондратюк Микола.

За друге місце у останній грі турніру зійшлися команди «Локомотив» та «Winner». Спочатку гра була рівною, але ближче до середини першого тайму локомотивці, на відміну від вінерівців, зуміли реалізувати майже всі свої моменти та пішли на перерву з рахунком 5-1 на їх користь. У другому таймі команди хоча ї мали багато моментів для взяття воріт суперника, але відзначилися лише по одному разу. Отже Локомотив переміг з рахунком 6-2 та виборов друге місце. Третє місце посіла команда «Winner».

Гравці команд-призерів нагородженні грамотами управління.

Змагання організовано та проведено спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Шепетівською дитячо-юнацькою спортивною школою.

Також ще раз хочемо проінформувати, що чемпіонат міста з футболу 8х8 серед чоловічих команд, у зв’язку з погіршенням погодних умов, перенесено на весну 2017 року.
0
репостів
0
репостів