Розділ Спорт

Підсумки 4 туру чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8

Автор Олександр Мельник 17 жовтня 2016, 14:21
Четвертий тур чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8 приніс деякі несподіванки.
В матчі між командами «Славутич» та «Цукровик» краще себе проявили цукровики, які в підсумку святкували перемогу. В цукровиків голами відзначилися: Рябухін Олександр (3 хв.), Корецький Олександр (9 хв), Шуляк Павло (39 хв.), Горальський Іван (44 хв.).     

Славутичі хоча і мали не один момент для взяття воріт суперника, але відзначилися лише один раз: голом на 14 хвилині зі штрафного відзначився Шевчук Юрій.

До матчу між собою команди ШРЗ (Шепетівський ремонтний завод) та ФК «Шанхай» підходили без перемог, відповідно, кожна з команд покладала великі надії на дану гру.  В підсумку гра виявилася напруженою, з великою кількістю боротьби. На 24 хвилині гри голом відзначився гравець Шепетівського ремонтного заводу Милий Роман. Після пропущеного голу шанхаївці заграли активніше, проводили більше часу в атаці та мали не один момент для того щоб зрівняти рахунок, але фінальний свисток судді зафіксував першу перемогу ремонтників – 1-0.

Ігри між командами Фортуна-Локомотив та Вимпел-Ірбіс по праву можна назвати центральними в турі, а їх результати в кінці точно стануть вирішальними при підведенні підсумків.

У першому таймі між Фортуною та Локомотивом довго зберігалася рівновага: команди почергово володіли ініціативою та створювали небезпечні моменти. Але першими вдалося відзначитися фортунівцям: на 21 хвилині, після швидкого виходу у контратаку у декілька пасів, Нагорняк Валентин опинився один на один з воротарем, переграв його та відкрив лік своїм голам у цій грі.  Фортуна повела у рахунку - 1-0. На останніх секундах першого тайму в карному майданчику фортунівців створилася метушня, в якій, хоча і з третього разу, але м’яч все ж таки опинився у воротах фортунівців – голом відзначився Мельник Назар. Отже, на перерву команди пішли за рахунку 1-1. Другий тайм розпочався з атак локомотивів, які на 40 хвилині вже вели з рахунком 3-1: голами відзначився Яніцький Віталій. Але між голами Віталія фортунівці не реалізували гарний момент з виходом два на одного та дев’ятиметровий штрафний  удар (пенальті). Решту часу, що залишався до кінця гри Фортуна проводила в атаках. На 45 хвилині гри Нагорняк Валентин зумів скоротити різницю у рахунку до одного голу та, як виявилося пізніше, встановив остаточний рахунок гри – 3-2 на користь Локомотива.  Важка перемога Локомотива дозволила їм набрати 10 очок та закріпитися на першому місці турнірної таблиці.

У грі між Вимпелом та Ірбісом вирішувалася питання хто ж складе конкуренцію Локомотиву у гонитві за звання чемпіона. Загалом гра проходила на великих швидкостях, з атаками з однієї і другої сторони та непоступливою боротьбою на кожному клаптику поля, але в підсумку кращими виявилися ірбісівці. На голи Каращенка Віктора (на 12 хвилині та на 34 хвилині) та Царука Євгена (30 хвилина), вимпелівці на 20 хвилині гри зуміли організувати автогол у ворота Ірбіса.  Отже, не зважаючи на численні моменти з однієї та іншої сторони, підсумковий рахунок гри 3-1 на користь Ірбіса. Ірбіс, як і Локомотив також набирає 10 очок. Третіми, з 7-ома очками залишаються Вимпелівці. У спину їм дихають цукровики, які також у своєму активі мають 7 очок.
0
репостів
0
репостів