Розділ Спорт

Завершився 3 тур чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8

Автор Олександр Мельник 06 жовтня 2016, 20:54
В першій грі туру Вимпел не без проблем переміг Славутич.  Вимпелівці протягом усієї гри володіли ініціативою та територіальною перевагою, але забійна трьох хвилинка, яка і вирішила долю матчу, відбулася наприкінці першого тайму, коли на 21 та 22 хвилинах спочатку відзначився Свірщук Роман,  а на 23 хвилині – Рудий Олег довів рахунок до 4-0 на користь команди «Вимпел». Перший гол у грі забив на 15 хвилині Ситарук Сергій. Фінальну крапку у грі на 35 хвилині поставив Забейда Олександр. Отже,  команда «Вимпел» перемогла з рахунком 5-0. 
У центральній грі туру зустрічалися лідери наших змагань команди «Локомотив» та «Ірбіс». Не зважаючи на дощ, гра проходила у швидкому темпі та інтенсивній боротьбі на кожному клаптику поля. На початку гри ініціативою володіли ірбісівці, які зуміли прижати Локомотив до їхніх воріт, двічі пробивали небезпечні штрафні, але воротар локомотивців Свінціцький Дмитро чітко виконував свої обов’язки у стійці воріт. Та на 15 хвилині гри Каращенко Віктор, опинившись в положенні, майже, один на один з воротарем, відкрив рахунок у грі. Ірбіс повів – 1-0. Після забитого голу гра повністю помінялася: вже локомотивці  масово виходили в затяжні позиційні атаки, а ірбісівці глибоко сівши до своїх воріт перейшли на гру через швидкі контратаки.  Але, попри небезпечні моменти з однієї і другої сторони, рахунок першого тайму більше не змінювався. Хоча на початку другого тайму гра проходила на зустрічних курсах, перевагою все-таки володіли локомотивці, яку на 30 хвилині гри Темнюк Микола втілив у гол: у штрафному майданчику команди «Ірбіс» він зумів краще зорієнтувався після подачі кутового та ударом головою зрівняв рахунок – 1-1. Протягом наступних 10 хвилин гри, команди атакували, боролися, але великого загострення біля воріт однієї і другої сторони це не створювало. Здавалося, що гра так і завершиться та на 42 хвилині Крайчинський Микита, після потужного удару з-за меж штрафної свого партнера, вдало зіграв на добиванні та вивів Ірбіс вперед – 2-1. Локомотиву залишалося близько 7 хвилин щоб виправити ситуацію. На 45 хвилині гри першим дотиком до м’яча (тільки вийшов на заміну) в повній мірі вдало скористався Катревич Іван, який гарним ударом замкнув простріл з флангу. Рахунок став 2-2. І, хоча, до завершення гри команди створили ще по декілька небезпечних моментів, рахунок залишився незмінним. Гарна гра достойних команд.     

У зустрічі Фортуни та Шепетівського ремонтного заводу команди також не виявили переможця.  Гра була рівною: на гол на 10 хвилині гри гравця Шепетівського ремонтного заводу Пирожка Костянтина у фортунівців на 22 хвилині голом відповів Нагорняк Валентин. В подальшому команди, хоча і створювали моменти, але більше голів не забивали.

В останній грі туру між собою зустрічалися команди «Цукровик» та ФК «Шанхай». Обидві команди розглядали цю гру як гарний шанс здобути перемогу та наблизитися до лідерів турніру. Тому з початком матчу гравці обох команд намагалися заволодіти м’ячем та гостро атакувати. Краще це вдалося цукровикам: на 5 хвилині гри Волинець Олександр, отримавши простір по правому флангу, увірвався в штрафну та ударом у дальній кут воріт відкрив рахунок – 1-0 на користь цукровиків.  Але даний рахунок зберігався не довго. На 15 хвилині гри дальнім ударом рівновагу встановив Скрипа Максим – 1-1. Гра проходила на зустрічних курсах. В одному з епізодів на 20 хвилині гри після обрізки захисника цукровиків, шанхаївці вийшли в атаку на ворота суперника і, маючи чисельну перевагу, зуміли нею скористатися. Голом знову відзначився Скрипа Максим – 2-1 на користь Шанхаю. З початком другого тайму цукровики намагалися створити навалу та на 33 хвилині шанхаївці знову відзначилися голом: на добиванні не втратив свій шанс Дембіцький Ярослав. Здавалося, що гра зроблена та іншої думки були цукровики. І хоча шанхаївці також мали не один гарний момент щоб збільшити свою перевагу та наполегливість цукровиків виявилася більшою: спочатку на 38 хвилині Горальський Іван скоротив відставання, а на 44 хвилині після виконання штрафного та метушні в карному майданчику шанхаївців рахунок знову став рівний -автогол.

Отже, 3-3 – бойова нічия.

Після трьох турів у лідерах йдуть команди Локомотив, Вимпел та Ірбіс, які мають по 7 очок.

Змагання організовано та проводяться спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Також, користуючись нагодою, хочемо висловити подяку депутату міської ради Примаку В.О. та Шепетівському ремонтному заводу за допомогу в виготовленні пари футбольних воріт, що дасть змогу проводити наші змагання в більш кращих умовах для команд-учасників.
0
репостів
0
репостів