Розділ Спорт

З нагоди Дня міста в Шепетівці пройшов ряд спортивних заходів

Автор Олександр Мельник 26 вересня 2016, 16:30
Метою даних заходів було залучення широких верств населення,  в даному випадку дітей шкільного віку, до фізично-активного дозвілля, протиставлення здорового способу життя шкідливим звичкам – наркоманії, палінню,  алкоголізму та, авжеж, відзначення Дня міста Шепетівки заходами фізичної культури і спорту.
Так, на початку тижня відбулися змагання зі стрітболу серед дівчат. У турнірі прийняли участь 5 команд: «Бунтарки», «Crayzy girls», «Шустрики», «Вікторія» та команда гостей з Чотирбоцької ЗОШ.

Змагання пройшли у цікавій боротьбі. В підсумку зі стовідсотковим результатом перемогу святкувала команда Чотирбоцької ЗОШ. Друге місце, тільки з однією поразкою в активі, посіла команда «Crayzy girls». Третє місце виборола команда «Бунтарки».

Змагання організовано та проведено спільно Шепетівською ДЮСШ,  Шепетівським МЦФЗН «Спорт для всіх» та управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту.

Команди-призери нагороджені грамотами центру та управління.

Також 25 вересня, в День міста Шепетівки, обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Шепетівським міським центром ФЗН "Спорт для всіх" та управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради були проведені змагання з дартсу та гри "Юка".

У змаганнях з дартсу серед юнаків І місце посів Авгітов Михайло, ІІ місце – Ковтанюк Владислав, ІІІ місце – Буняк Ярослав. Серед дівчат: І місце – Попп Лаура, ІІ місце – Юзлова Тетяна, ІІІ місце – Швець Ольга.

Змагання з гри «Юка» викликали чималий інтерес, як в самих учасників так і в уболівальників. Турнір пройшов у запеклій боротьбі, що і підтвердила фінальна гра, яку тільки в післяматчевих пенальті виграла команда "Чега" (Гамрецький Владислав, Черниш Андрій), яка відповідно і зайняла перше місце. Друге місце виборола команда "Шахтар" (Грищук Владислав, Костанецький Богдан). Третє місце посіла команда "Луч" (Черниш Роман, Гамрецький Ярослав).

Призери змагань з гри "Юка" та дартсу нагороджені грамотами, брелками, вимпелами та призами ХОЦФЗН "Спорт для всіх" (директор Олександр Якушев).
0
репостів
0
репостів