Розділ Спорт

Розпочався чемпіонат міста Шепетівки з футболу 8х8

Автор Олександр Мельник 22 вересня 2016, 17:58
Навесні спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводився турнір з футболу 8х8 серед чоловічих команд. Змагання пройшли у цікавій боротьбі, а фінальний матч між командами «Локомотив» та «Вимпел» повністю відповідав своєму статусу, в якому були: і запекла боротьба на кожному клаптику поля, і гарні комбінації, багато забитих голів та непередбачувана  розв’язка у післяматчевих дев’ятиметрових штрафних ударах. Гра викликала великий інтерес у вболівальників міста.
І ось, порадившись з усіма командами, було прийнято рішення про проведення у нашому місті чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд. 20-21 вересня на стадіоні «Локомотив» пройшов перший тур даних змагань. Прийняти участь у турнірі виявили бажання вісім команд: Вимпел, Локомотив, Ірбіс, Фортуна, Цукровик, Славутич, ШРЗ (Шепетівський ремонтний завод) та ФК «Шанхай». Змагання планується проводити в два кола за системою осінь-весна.

Але повернемося до першого туру.

В першій грі між собою зустрічалися команди «Ірбіс» та «ШРЗ». Команда Шепетівського ремонтного заводу є новачком у подібних змаганнях, що і відчувалося протягом усієї гри. Вже з перших хвилин ірбісівці повністю заволоділи ініціативою, раз за разом загрожуючи воротам ШРЗ.

Перший гол у турнірі відбувся на 8 хвилині. Його автором став Каращенко Віктор (Ірбіс). В підсумку гра завершилася з рахунком 6-1 на користь команди «Ірбіс».

У другій грі зустрічалися команди «Фортуна» та «Славутич». Гра проходила за беззаперечної переваги фортунівців. Матч завершився з рахунком 6-1 на користь команди «Фортуна».

У другий день першого туру зустрічалися команди «Локомотив» та ФК«Шанхай». Перший тайм завершився з рахунком 1-0 на користь команди «Локомотив»: гра проходила за невеликої переваги Локомотива, ФК «Шанхай» грав на контратаках. У другому таймі  локомотивці заграли більш активніше, створюючи відверті навали на ворота суперника. В підсумку матч завершився з рахунком 5-0 на користь команди «Локомотив».


У другому матчі ігрового дня з таким же рахунком команда «Вимпел» переграла команду «Цукровик». Хотілося б зазначити, що рахунок міг бути зовсім іншим, гра мала відкритий характер: цукровики мали численні нагоди для того щоб забити хоча б один м’яч, а вимпелівці змарнували не однин вихід чотирьох проти одного захисника та воротаря – воротар цукровиків Харчишин Михайло був на висоті.

Наступні матчі пройдуть 27 та 28 вересня на стадіоні «Локомотив», початок ігор з 17.00.

Більше про турнір можна взнати на сторінці турніру - Чемпіонат міста Шепетівки з футболу 8х8.  Там можна ознайомитися з командами, розкладом ігор, турнірним положенням, бомбардирами, тощо. 
0
репостів
0
репостів