Розділ Спорт

Турнір зі стрітболу з нагоди Дня Незалежності

Автор Олександр Мельник 25 серпня 2016, 14:10
З нагоди 25-ої річниці проголошення Незалежності України 24 серпня в нашому місті пройшли чергові спортивні змагання, а саме турнір зі стрітболу, який проходив також в рамка заходів «Здорова молодь – здорова нація». Турнір є традиційним та проводиться вже багато років поспіль.
Перед початком турніру учасники хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблого у зоні АТО шепетівчанина Шевчука Володимира.

У турнірі прийняли участь 5 команд: "Лідери", "One", "Jump", "Ветерани-баскет" та команда гостей з села Чотирбоки. Боротьба, як і завжди була запеклою та в кожному матчі йшла очко в очко. Лише одна команда «Jump», докладаючи неймовірних зусиль, зуміла пройти всю дистанцію без поразок та в підсумку по праву стала переможницею змагань. Склад команди:  Синицький Артур, Каюкін Павло, Капелюх Ярослав та Джера В’ячеслав. Визначення срібного  та бронзового призерів турніру було більш складнішим та зайняло більше часу. Після завершення основного турніру одразу три команди «Лідери», «One»  та «Ветерани-баскет» набрали однакову кількість очок, тому для більш чесного визначення ще двох призерів було вирішено провести між ними додатковий турнір.  По закінчені даного додаткового турніру команди знову набрали однакову кількість очок «Лідери» перемогли команду «One», «One» перемогла команду «Ветерани-баскет», а ті в свою чергу перемогли команду «Лідери». Тому, все ж таки, прийшлося рахувати додаткові показники.  В підсумку друге місце у турнірі посіла команда «Лідери» (Гудима Віталій, Романюк Тетяна, Колісецький Іван та Лис Анна). Третьою стала команда «Ветерани-баскет», у складі: Дмитрик Руслан, Самсоненко Сергій та Глодний Артем.

Також в рамках турніру проводився конкурс трьохочкових кидків. Учасникам надавалося по десять кидків. Кращим цього року став Граф Олександр, який влучив 5 раз.

Призери змагань нагороджені грамотами, команда переможниця виборола кубок. Граф Олександр також виборов кубок та грамоту за влучність.

Змагання організовано та проведено спільно управлінням сім’ї, молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Шепетівською ДЮСШ.  
0
репостів
0
репостів