Розділ Спорт

Шепетівкою пройде Всеукраїнський велопробіг

Автор 10 червня 2016, 17:35
22 червня нашим містом мають проїхати учасники Всеукраїнського велопробігу «Вишиваний шлях», який стартує з 11 червня в місті Ужгороді та 13 червня у Харкові.
Відкриття першого Всеукраїнського соціального туристичного маршруту відбудеться за єврозразком.  Головною метою, якого є символічне об’єднання Західних та Східних регіонів України. 

Участь у велопробігу «Вишиваним Шляхом» є безкоштовною за умови попередньої реєстрації на сайті www.ornamentway.com

Учасникам не обов’язково проїжджати увесь шлях, кожен охочий на будь-якому етапі маршруту може приєднатися так і припинити участь. 

Протягом 18 днів учасники заходу їхатимуть маршрутом, відкриватимуть для себе Україну та насолоджуватимуться мальовничими краєвидами. Дві групи велосипедистів зустрінуться у Києві 27 червня, напередодні Дня Конституції України, символічно об’єднавши захід та схід нашої країни. 28 червня відбудеться прес-конференція, де учасники велопробігу поділяться враженнями про мандрівку. 

Кожну групу велосипедистів супроводжуватимуть організатори, оперативна знімальна група, технічна група на мікроавтобусі, яка перевозитиме мобільну вело-майстерню, туристичне спорядження та харчі учасників велопробігу.

Під час велопробігу учасникам будуть організовані зустрічі з місцевими громадами та керівництвом населених пунктів, що знаходяться на маршруті, зустрічі із представниками засобів масової інформації. Також передбачена організація екскурсійно-розважальної програми у деяких пунктах маршруту.

Кожну з груп учасників велопробігу супроводжуватимуть організатори та оперативна знімальна група, яка проводитиме відео зйомку подорожі. Учасниками збиратиметься інформація про інфраструктуру на маршруті, зніматиметься фото та відео матеріал туристичних об’єктів.
Останнє редагування 10 червня 2016, 17:49
0
репостів
0
репостів