Розділ Спорт

Доля міського басейну тепер у руках обласних депутатів

Автор 13 квітня 2016, 12:54
Про це стало відомо із відкритого листа обласним обранцям від міського голови Шепетівки. Михайло Полодюк розповів про обсяг робіт, які виконала міська влада для відкриття міського басейну, а також закликав депутатів обласної ради зробити заключний крок.
Наразі, вже виготовлено проектно-кошторисну документацію, яка пройшла експертизу в ДП«Хмельницькдержбудекспертиза». Кабінетом Міністрів України відповідно до Регіональної програми розвитку прийнято рішення про виділення 3 млн. 600 тис. грн. із Державного бюджету для ремонту басейну. Оскільки дана Програма передбачає співфінансування, на сесії Шепетівської міської ради із міського бюджету уже виділено 10% від запланованої на капітальний ремонт суми, тобто 400 тис. грн. Готовність басейну до роботи становить близько 80%.

21 квітня відбудеться п'ята сесія Хмельницької обласної ради, де буде розглядатися рішення про внесення змін до бюджету Хмельницької області на 2016 рік, де закладено виділення коштів на відновлення роботи басейну, який потребує капітального ремонту.

Наводимо повний текст відкритого звернення міського голови Михайла Полодюка до депутатів Хмельницької обласної ради від Шепетівщини щодо підтримки виділення коштів на капітальний ремонт басейну у місті.
Шановні колеги! На наступній п'ятій сесії Хмельницької обласної ради буде розглядатися рішення про внесення змін до бюджету Хмельницької області на 2016 рік, де закладено виділення коштів на відновлення роботи басейну, який потребує капітального ремонту.

Більше двадцяти років жителі Шепетівщини мріють про повноцінне функціонування спортивного закладу. Реалізація даного проекту відповідає інтересам не тільки жителів міста, а й району. Проект спрямований на популяризацію здорового способу життя, підтримку на високому рівні спортивних показників, забезпечення школярів та студентів належними та стабільними умовами для розвитку своїх здібностей та покращення здоров'я, формування потенціалу регіону щодо проведення різного роду заходів, пов'язаних із експлуатацією басейну.

Крім того, відновлення плавального басейну у Шепетівці – це проект, який передбачає не лише задоволення потреб населення, але й створення привабливого інвестиційного клімату для регіону, сприяння співробітництва та партнерства.

Наразі, вже виготовлено проектно-кошторисну документацію, яка пройшла експертизу в ДП «Хмельницькдержбудекспертиза». Кабінетом Міністрів України відповідно до Регіональної програми розвитку прийнято рішення про виділення 3 млн. 600 тис. грн. із Державного бюджету для ремонту басейну. Оскільки дана Програма передбачає співфінансування, на сесії Шепетівської міської ради із міського бюджету уже виділено 10% від запланованої на капітальний ремонт суми, тобто 400 тис. грн.

Депутати міської ради та керівництво міста зробили усе належне, щоб підняти це питання до найвищого рівня. Готовність басейну до роботи становить близько 80%. Ми підготували усі необхідні документи, кошти на завершення будівельних робіт обраховано і виділено з держбюджету. Зараз необхідне лише ваше позитивне голосування на сесії обласної ради.

Закликаю Вас 21 квітня своїм голосуванням підтримати виділення коштів на ремонт спортивної споруди, що стане найкращим підтвердженням вашої мудрості та турботи про інтереси ваших виборців.

Ми маємо пам'ятати, що громада міста надала нам мандат довіри, пов'язала з нами прагнення втілити прогресивні заходи щодо оновлення міста, поліпшення його інфраструктури.

Сподіваюся, що разом ми виправдаємо довіру шепетівчан і доведемо, що влада може бути чесною, соціально відповідальною, справедливою, здатною конструктивно працювати й ефективно вирішувати будь-які завдання. Реальні справи роблять вмілі господарники – а не політики, люди праці – а не популісти, тож пріоритетом в нашій роботі має стати саме вирішення господарських питань. Впевнений, що ключовими принципами нашої роботи будуть виваженість у прийнятті рішень та відповідальність перед усією громадою за свої дії.
Останнє редагування 14 квітня 2016, 01:07
0
репостів
0
репостів