Розділ Спорт

Відбувся весняний кубок міста з футзалу

Автор Олександр Гуменюк 09 березня 2016, 15:23
Шостого березня в спортзалі «Локомотив» пройшли змагання з футзалу – Весняний кубок міста. В турнірі прийняли участь вісім команд любителів даної гри: Динамо (Шепетівське відділення поліції), ШРЗ (ДП «Шепетівський ремонтний завод»), «Ірбіс», «Феміда», «Фортуна», «Славутич», «Пансіон» та «Колос».
Змагання проводилися у два етапи. На першому етапі команди були поділені на дві групи, в яких за підсумками двох турів визначалися двоє півфіналістів. На другому етапі команди у півфіналах змагалися за право попасти у фінал та боротися за звання володаря Весняного кубку міста з футзалу.   

Змагання пройшли у цікавій та безкомпромісній боротьбі.  З групи «А» до півфіналів, хоч і впевнено та не без проблем, вийшли команди «Ірбіс» та Феміда. Група «Б» виявилася більш рівною по силі команд. В першій грі команда «Фортуна» неочікувано здолала команду «Динамо» з рахунком  4-3, продемонструвавши при цьому змістовну та цікаву гру. В свою чергу команда  Шепетівського ремонтного заводу зуміла вибороти перемогу у грі з Колосом – 1-0. У другому турі, знову ж  таки неочікувано, команда «Колос», з розгромним рахунком 5-0, здолала команду «Фортуна». Отже доля двох путівок до півфіналу вирішувалася у грі «Динамо»-ШРЗ. Гра видалася дуже напруженою, з великою кількістю боротьби та низкою втрачених моментів з однієї та другої сторони. Фінальний свисток судді зафіксував підсумковий рахунок 0-0 – нічия. В півфінал потрапила команда Шепетівського ремонтного заводу та команда «Колос».

В півфіналах ігри закінчилися з наступними рахунками: «Ірбіс» переміг «Колос» з рахунком 2-1, а «Феміда» здолала команду Шепетівського ремонтного заводу з рахунком 4-0.

В підсумку перше місце виборола команда «Ірбіс», яка в фіналі з рахунком 2-1 здолала команду «Феміда». У грі за третє місце команда «Колос» зуміла здолати команду Шепетівського ремонтного заводу - рахунок 1-0.

Команди-призери нагороджені грамотами, команда-переможець виборола кубок.

Змагання організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори заходу висловлюють подяку Ліщуку Сергію за допомогу в організації турніру.
0
репостів
0
репостів