Розділ Спорт

Шепетівчанин став другим на юнацькому чемпіонаті з легкої атлетики

30-31 січня відбувся юнацький чемпіонат України з легкої атлетики. На змаганнях у Запоріжжі нашу область представляли 20 спортсменів. У загальнокомандному заліку Хмельниччина стала одинадцятою.

Біг, спортивна ходьба, стрибки та багатоборство. Такі дисципліни входили до програми юнацького чемпіонату України з легкої атлетики в приміщенні. Вкотре далі всіх стрибнула кандидат у майстри спорту, хмельничанка Анастасія Колотій. Результат 6 метрів 4 сантиметри приніс дівчині золото.

Перше місце з бігу посів спортсмен зі Старої Синяви Вадим Лонський. Трьохкілометрову дистанцію атлет здолав за 8 хвилин і 54,45 сотих секунди. Три тисячі метрів на медаль пробігла і Тетяна Палінкаш з Кам’янця-Подільського. Атлетка стала третьою з результатом 10 хвилин 31,18 сотих секунди. У бігу з перешкодами на 2 кілометри вона здобула срібло.

У бігових дисциплінах відзначилися також брати Капітанчуки з Хмельницького та Станіслав Бондар зі Старої Синяви. Гарний результат показали подоляни й в естафеті.

Шепетівчанин Євген Герасимчук здобув друге місце у бігу на 200 метрів. На жаль іншому нашому земляку Коломійчуку Сергію не вдалось здобути медалі. 

У лютому наші атлети планують взяти участь у чемпіонаті України в Сумах.
Останнє редагування 04 лютого 2016, 22:17

Відео

0
репостів
0
репостів