Розділ Спорт

Ти зможеш, якщо зміг я!

Автор Олександр Мельник 10 грудня 2015, 17:43
Під таким гаслом 9 грудня в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я» в Шепетівській школі-інтернат серед дітей малозабезпечених сімей були проведені змагання з дартсу та «Веселі старти». Змагання організовано та проведено спільно Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Шепетівським міським ЦФЗН «Спорт для всіх» за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.  
В  змаганнях «Веселі старти» прийняли участь  команди дітей 5-7 класів: «Барселона», «Реал», «Динамо», «Шахтар». Діти змагалися з великим завзяттям, демонструючи свої найкращі здібності у спортивних естафетах: «Баскетболіст», «Хокеїст», «Футболіст», «Переправа», «Мішок святого Миколая» та спортивній вікторині. Подекуди дитячий гомін та активна підтримка вболівальниками своїх улюбленців заглушала свисток судді. В підсумку у дружній боротьбі перемогу святкувала команда «Реал». Друге місце виборола команда «Шахтар». Третью стала команда «Барселона».

У змаганнях з дартсу  серед дівчат та юнаків перше місце посіли, відповідно Добровольська Вероніка та Младінов Максим,  друге місце – Перебийніс Ольга та Донеско Максим, третє місце – Шанько Аліна та Христенко Богдан.

Призери змагань нагороджені грамотами та сувенірними подарунками ХОЦФЗН «Спорт для всіх».
0
репостів
0
репостів