Розділ Спорт

Змагання з кульової стрільби серед учнів загальноосвітніх шкіл

Автор 29 лютого 2012, 02:24

Щороку Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту з нагоди Дня захисника Вітчизни проводяться змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед команд шкіл міста. Дані змагання є цікавими для учнівської молоді і викликають в неї неабиякий інтерес.  Ось і цей рік не став винятком.  Змагання відбулися 25 лютого і проходили в приміщенні тиру ЛВМ на ст.Шепетівка. Прийняти участь у змаганнях виявили бажання 10 команд. Команди складалися з 4 учасників: двох дівчаток та двох юнаків. Учасники змагалися в двох вправах: ГП-1 (гвинтівка пневматична, відстань до цілі 10м., стрільба стоячи) та ПП-1 (пістолет пневматичний, відстань до цілі 10м., дозволялася стрільба з двох рук). При виконанні вправи учасники спочатку виконували по п’ять пробних пострілів, ознайомлювалися зі зброєю. Після цього вони виконували десять пострілів в залік.

В підсумку з 260 очками перше місце посіла команда військового ліцею НВК №3. Другою з 255 очками знову ж таки була команда загальноосвітнього закладу НВК№3. Третє місце з результатом 233 очки посіла команда СЗОШ №2. Команди нагороджені грамотами та кубком відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

Також визначалися кращі в особистому заліку серед юнаків та дівчат у кожній вправі.
У вправі ГП-1 серед юнаків кращим став з результатом 82 очки представник НВК №3 Шкйопу Роман, друге місце, за додатковими показниками (краща кількість дев’яток), з результатом 79 очок посів учень ЗОШ№6 Кучменко Богдан, третім став представник ЗОШ №2 Чернушин Андрій. Серед дівчат у вправі ГП-1 кращою стала учениця НВО№2 Власюк Юлія (78 очок), друге місце за представницею НВК№3 Суртаєвою Юлією (74 очки), третє місце виборола учениця військового ліцею Власенко Олена (67 очок).
У вправі ПП-1 серед юнаків кращим став учень НВК№3 Колесник Віталій (58 очок), друге місце за представником військового ліцею Євич Віктором (56 очок), третє місце посів учень СЗОШ№2 Ярощук Дмитро (51 очко). На відміну від юнаків дівчата показали кращі результати у вправі ПП-1. Переможницею стала учениця ЗОШ№3 Давнюк Тетяна (77 очок). Друге місце посіла учениця НВК№3 Карнаух Тетяна (63 очки). Третє місце за представницею військового ліцею Сорокою Мариною (52 очки).
Усі призери в особистому заліку були нагородженні грамотами центру і відділу та отримали чудові солодкі подарунки від спонсорів.
Змагання обслуговувала суддівська бригада на чолі з головним суддею заступником начальника ЛВМ на ст.Шепетівка Сільвестром Олександром та суддями Бліндою Олександром, Веремійчуком Олегом та Саясіною Оксаною.
Організатори та учасники змагань висловлюють щиру подяку керівництву ЛВМ на ст. Шепетівка за надану допомогу в проведенні заходу.

0
репостів
0
репостів