Розділ Спорт

Відбулися змагання з міні-футболу серед юнацьких команд

Автор Олександр Мельник 02 листопада 2015, 20:20
В нашому місті вже давно є доброю традицією щороку, протягом осінніх канікул, проводити серед юнаків змагання з міні-футболу. Ось і цей рік не став винятком. Протягом 27-30 жовня на майданчику для гри у міні-футбол НВК№3 можна було чути гучний веселий дитячий гомін. Змагання проводилися в рамках заходів «Мій улюблений майданчик» та були присвячені черговій річниці визволення України від фашистських загарбників. Сам захід складався з двох турнірів: старшої (гравці 8-10 класів) та молодшої (гравці 6-7 класів) вікових груп.
В обох турнірах виявили бажання взяти участь по вісім юнацьких команд. Команди були як дворовими, так і складеними із представників однієї школи. Турнір пройшов у дружній атмосфері. Для досягнення успіху командам прийшлося пройти нелегкий шлях: посісти місце не нижче другого у своїй підгрупі (в кожному турнірі команди були поділені на дві підгрупи), виграти півфінал та фінал. Більшість ігор виявилися бойовими, з боротьбою до останньої секунди матчу.

Отже, в підсумку переможцем в старшій віковій групі стала команда «Кристал», яка в фіналі з рахунком 3-2 переграла команду «Янтар». Третє місце посіла команда школи ЗОШ№3. Склад команди-переможнеці наступний: Гаєвський Євген (капітан), Костюк Сергій, Грига Олександр, Ісек Євген, Гоман Павло, Шамралюк Влад, Тригуба Віталій, Денисюк Михайло, Лихошапко Богдан, Панасюк Віталій.

В меншій віковій групі перемогу святкувала команда «Winner» (Іваніна Андрій (капітан), Грищук Владислав, Малаціон Богдан, Вітвіцький Ілля, Шапочук Андрій, Гулий Дмитро). Хотілося б зазаначити, що почали вони з поразки у своїй підгрупі, але зуміли зібратися і досягти загального кінцевого успіху. Друге місце виборола команда НВК№1. Третіми стали представники ЗОШ№4 або, як вони себе ще називали, «Fraternitas», що в перекладі значить братерство.

Також в кожному з турнірів визначалися кращі бомбардири. В старшій віковій групі кращим бомбардиром з сімома голами став представник команди «Сокіл» Чарінцев Артем. В молодшій віковій групі звання кращого бомбардира виборов Ковтонюк Назар, який забив дев'ять голів.

Усі призери змагань нагороджені грамотами відділу у справах сім'ї, молоді та спорту та отримали солодкі подарунки від вже постійного спонсора данного заходу ветерана спорту Манжалія Ігоря Васильовича.

Змагання оргнанізовано та проведено спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та відділом у справах сім'ї, молоді та спорту.
0
репостів
0
репостів