Розділ Спорт

Пройшов фізкультурно-оздоровчий захід «Велодень»

Автор Олександр Мельник 24 червня 2015, 14:29
В нашому місці вже вдруге протягом періоду трішки більше місяця проходить фізкультурно-оздоровчий захід «Велодень». Перша акція відбулася на початку травня. І ось, за численними проханнями, 23 червня відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з ШМЦФЗН «Спорт для всіх» було знову організовано велопробіг, який приурочили до Дня молоді.
Але цього разу велопробіг пройшов не тільки вулицями міста, але й заміськими шляхами. Місцем призначення стали другі ставки. Загалом відстань в одну сторону склала близько 8 км. В заході прийняли участь більше п’ятидесяти чоловік. Незважаючи на важкість маршруту, навіть самі найменьші учасники з великим завзяттям подолали нелегкий шлях. А біля других ставків, на місці перепочинку їх вже чекав смачний куліш та печена картопля від Шепетівської спілки ветеранів Авганістану та не менш смачка каша з салатом від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Після поновлення сил смачними стравами, учасники велопробігу мали можливість пограти в м’яч (волейбол, футбол), дартс, позбирати лісових суниць чи просто відпочити на природі.

Організатори «Велодня» дякують всім не байдужим, які долучилися до данного заходу: Шепетівській спілці ветеранів Авганістану, Шепетівському ЦНТТУМ, ДЮСШ, Шепетівському МВ УМВС  та ДАІ, швидкій допомозі Шепетівської райлікарні, депутату міської ради Ворощуку О.В, приватному підприємцю Поліщуку С.П., управлінським компаніям «Житлофонд» та «Управдом» (Цегеля В.Д., Тихончук Р.М.).
Фотозвіт Анни Федорчук
0
репостів
0
репостів