Розділ Спорт

Придбай квиток - допоможи відновленню стадіону "Локомотив"!

Автор Ігор Андрощук 02 червня 2015, 17:11
20 червня за ініціативи Молодіжної Ради Шепетівки у нашому місті відбудеться великий стадіонний концерт гурту Дзідзьо. Саме цей захід об’єднав керівників міста, амбітну молодь, приватних підприємців та громаду Шепетівки у одне ціле. Адже метою заходу є відновлення головної спортивної споруди, яка за попередні часи була просто закинута та зруйнована. Кожен, хто купує квиток на концерт популярного українського гурту, не тільки потрапляє на грандіозний захід, проте й автоматично робить свій внесок у розвиток міста та підростаючих поколінь.
Так як це буде єдиний концерт в нашому регіоні, то до нас вже збираються гості із Полонного, Славути, Ізяслава, Нетішина. Шепетівчанам буде просто гріх пропустити таку подію.

Велика сцена, потужний звук, світлодіодний екран, велотріал шоу, вогняне шоу, а під закінчення вечора лазерне шоу.

Також на вас чекатимуть додаткові розваги для дорослих та дітей:
  • Батути, попкорн, солодка вата.
  • Тату майстерня(хною).
  • Безкоштовні зачіски для дівчаток.
  • 2 тири.
  • 7-d кінотеатр.
  • Виїзна торгівля
Чим більше друзів ви приведете із собою, тим більше коштів буде залучено!

Ще на початку весни другу половину стадіону спільними зусиллями волонтерів, співробітників ДЮСШа, громадян і Шепетівського МРЦЗ було повністю очищено від чагарників та вивезено декілька вантажівок будівельного сміття.

На кошти від продажу білетів вже завезено бензин для газонокосарки, закуплено частину лісу(за сприяння директора Шепетівського держлісгоспу В.Сасюка), розпочато виготовлення нових брусків(за сприяння депутата Шепетівської міської ради І.Степича), завезено цеглу та цемент для ремонту опорних стін адміністративної будівлі та відремонтовано огорожу, завезено вапно та ведуться роботи із підбілювання стойок та монтування сидінь для глядачів.

Запрошуємо усіх патріотів нашого міста придбати квиток на наймасовішу та найгарячішу подію 2015 року. Збирай друзів та відірвись на повну!

Висловлюємо щиру подяку для профспілок Укрзалізниці, Локомотивного Депо, власникам магазину Білий Вітер, туристичній фірмі PalTour, компанії Євромоторс та запрошуємо до співпраці директорів підприємств міста та району, політичні партії та громадські організації, колективи ЗОШ та головних глядачів та учасників заходу – молодь. Разом, можливо – ВСЕ …

Детальна інформація за телефонами:
096-744-76-74 – Ігор – заступник головиМолодіжної Ради Шепетівки;
098-699-95-02 – Валентина – замовлення та придбання квитків.
0
репостів
0
репостів