Розділ Спорт

Засуджені Шепетівської ВК (№98) зіграли у товариському футбольному матчі із збірною священнослужителів

Замість трибун - бетонний паркан, замість професійних футбольних клубів - аматорські команди ув'язнених та служителів духовенства. На території Шепетівської виправної колонія №98 пройшов незвичний, але доволі цікавий та видовищний футбольний матч. Микола Мазанюк - начальник колонії – каже: попри те що, люди перебувають за колючим дротом, більшість продовжують займаються спортом.
Вболівальників з боку засуджених зібралось кілька десятків, але і духовенство також мало підтримку. Архімандрит Пітірім впевнений - такі спортивні заходи тільки в радість для тутешніх мешканців.

Перша двадцятип’яти хвилинка пройшла на рівних, глядачі, окрім небезпечних гольових моментів, голу у чиїсь ворота не побачили. Натомість другий тайм пройшов на більших швидкостях і голів таки дочекалися. Постійні тренування засуджених продемонстрували - хто господар поля. Матч закінчився з рахунком шість два на користь гравців колонії. Капітан команди до ув’язнення у футбол грав професійно, і тут продовжує займатись спортом.

Натомість капітан команди священнослужителів каже: суперник був сильнішим, тому і такий результат.

Зустрічаються цих два суперника не вперше, попередні ігри ув’язненні також виграли. Тому священики кажуть: до наступного матчу підготуються краще. Та обіцяють продемонструвати кращу гру ніж попередні.

Відео

0
репостів
0
репостів