Розділ Спорт

Шепетівчанин здобув срібло на Кубку України з важкої атлетики

Автор 14 березня 2015, 00:37
З 25 по 28 лютого в Чернігові пройшли перші в цьому році загальнонаціональні змагання з важкої атлетики - Кубок України 2015. Турнір є відбірковим на майбутній Чемпіонат Європи 2015. Найсильніші спортсмени Кубка України представлять нашу країну на континентальній першості з 9 по 18 квітня в грузинському Тбілісі.
У турнірі взяли участь близько 200 кращих спортсменів країни, серед яких чемпіони та призери Чемпіонатів світу та Європи. Підтримували учасників протягом змагань легендарні важкоатлети: Олімпійські чемпіони Олексій Торохтій та Наталія Скакун, а також призери Олімпійських ігор Ольга Коробка, Наталія Давидова, Денис Готфрід, Ігор Разоренов.

Хмельницька збірна важкоатлетів стала третьою. У складі подільської команди золоті медалі здобули кам’янець-поділець Михайло Бойко у ваговій категорії шістдесят дев’ять кілограмів та Володимир Болгарін у вазі вісімдесят п’ять кілограмів, спортсмен представляв Хмельницьку і Луганську області.

Олександр Кулеша з Шепетівського району здобув срібло у ваговій категорії сімдесят сім кілограмів. До п’ятірки найкращих також увійшли Сергій Клепацький та Андрій Остапюк.
Останнє редагування 14 березня 2015, 01:07

Відео

0
репостів
0
репостів