Розділ Спорт

Наш земляк став третім на чемпіонаті України з кросу

Автор 14 березня 2015, 00:24
6 березня у Цюрупінську Херсонської області відбувся чемпіонат України з кросу, у якому взяло участь 165 спортсменів з 17-ти регіонів країни.
Наприкінці лютого Виконком Федерації легкої атлетики України прийняв рішення не відправляти збірну України на чемпіонат світу з кросу, який 28 березня відбудеться у китайському місті Гуйян. Отож, національна першість на Херсонщині не мала статусу відбіркової до команди. Тим не менш, на кількісний та якісний склад її учасників це не вплинуло, розповів головний тренер збірної України з видів витривалості Юрій Андрущенко. Всі найсильніші кросмени у змаганнях участь взяли, і підтвердили своє реноме фаворитів. Загальний залік змагань виграла команда Дніпропетровської області.

Два золота, два срібла та одна бронза - такі нагороди здобули подоляни.

Вадим Лонський зі Старої Синяви став найкращим на дистанції три кілометри серед юнаків до сімнадцяти років. У молодіжній групі відзначилася Вікторія Калюжна з Полонного. Дівчина стала першою в бігу на вісім кілометрів. А кам’янець-поділець Віталій Капітанець посів друге місце на дистанції чотири кілометри. Полончанин Ігор Полозов також здобув срібну нагороду на відстані десять кілометрів серед чоловіків.

Сергій Коломійчук із села Городище Шепетівського району став третім на дистанції один кілометр серед юнаків до п’ятнадцяти років.

У загальнокомандному заліку наша збірна була п’ятою.
0
репостів
0
репостів