Розділ Спорт

Відбувся відкритий чемпіонат міста з настільного тенісу 2015 року серед юнаків та дівчат

Автор Олександр Мельник 24 лютого 2015, 13:29
21 лютого 2015 року на базі спортивного тенісного клубу НВК№2 відбувся відкритий чемпіонат міста з настільного тенісу 2015 року серед юнаків та дівчат. Змагання присвячені 71-ій річниці визволення м.Шепетівки від фашистських загарбників, але на церемонії відкриття турніру хвилиною мовчання були згадані і минулі, і новітні герої, які віддали своє життя за краще майбутнє українського народу.
Загалом у турнірі прийняли участь 29 юнаків різного віку та 6 дівчат. Змагання пройшли у дружній атмосфері, цікавій та запеклій боротьбі. Так, в турнірі серед дівчат, який проходив за коловою системою відразу троє учасниць набрали однакову кількість очок при усіх інших однакових показниках, тому серед них довелося проводити перегравання. В підсумку перше місце виборола представниця смт.Гриців Матющенкова Юлія. Другою також стала представниця смт.Гриців Жвалюк Діана. Третє місце посіла учениця ЗОШ№1 Криворчук Віка.

В турнірі серед юнаків чемпіоном став учень СЗОШ№2 Кудрик Микола (не зазнав жодної матчевої поразки). Друге місце посів учень ЗОШ№6 Грушка Олександр. Обоє вихованці тренера Шулякова О.Ю. Третім призером став учень НВК№1 Костюк Сергій, який також став кращим у віковій групі юнаків 2001р.н.. Кращими серед юнаків 2000р.н. та 2002-2004р.н. стали учні НВК№3 відповідно Бойко Олександр та Іваніна Андрій.

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями, кращі у вікових групах також відзначені грамотами.

Змагання організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори висловлююсь вдячність за допомогу в проведені заходу адміністрації НВК№2.
0
репостів
0
репостів