Розділ Спорт

Відбувся Чемпіонат міста Шепетівки з шахів серед юнаків та дівчат

Автор Олександр Мельник 30 січня 2015, 12:58
З 21 по 27 січня в міському шаховому клубі «Дебют» пройшли змагання з шахів – Чемпіонат міста Шепетівки з шахів 2015 року серед юнаків та дівчат. В змаганнях прийняли участь: 21 юнаків та 11 дівчат. В першості між собою змагалися вихованці різних учбових закладів міста: загальноосвітніх шкіл, Шепетівського медичного училища, Шепетівського технікуму ПДАТУ та Шепетівського професійного ліцею.
Загалом, змагання пройшли в дружній хоча і запеклій боротьбі, що і підтверджують підсумкові результати.

В турнірі серед дівчат змагання проводилися за коловою системою в одне коло. В підсумку з 9 очками з 10 можливих чемпіонкою стала представниця НВК№3 Горщар Дарія. Друге місце виборола учениця ЗОШ№4 Калашнікова Людмила (8½ очка). Третє місце посіла представниця медичного училища Токарська Вікторія (8 очок).

В турнірі серед юнаків змагання проводилися за швейцарською системою в дев’ять турів. Кожному учаснику надавалося 35 хвилин до кінця партії. В підсумку в непоступливій боротьбі перемогу, хоча і лише за додатковими показниками, святкував представник ЗОШ№1, вихованець відділення шахів Шепетівської ДЮСШ Тарасюк Дмитро (8 очок з 9 можливих). Друге місце також посів учень ЗОШ№1 Орищич Андрій (також 8 очок). Третім став учень НВК№3 Шпак Олександр (7,5 очок).

Організаторами турніру виступили спільно Шепетівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Федерація шахів м.Шепетівки та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту.
0
репостів
0
репостів