Розділ Спорт

Відбулася відкрита спартакіада серед військовослужбовців

Автор Олександр Мельник 08 грудня 2014, 13:48
З 29 листопада по 5 грудня 2014 року в нашому місті проходила відкрита спартакіада серед військовослужбовців, присвячена Дню Збройних Сил України. Змагання є традиційними та проводяться спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Цього року у спартакіаді прийняли участь 6 команд військових та силових структур міста: в/ч А4127 (третє містечко), в/ч А 3037 (12 містечко), ШВК№98, Шепетівського МВ УМВС України в Хмельницькій області, Лінійного відділення міліції на ст.Шепетівка та 21-ДПРЧ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Програма спартакіади складалася з семи видів спорту. Команда-переможець та команди призери визначалися за найменшою сумою зайнятих місць у всіх видах спартакіади.

Першим видом програми спартакіади були змагання з перетягування канату. В даному виді змагань команди складалися з 5 чоловік, також дозволялося проводити дві заміни. Змагання проводилися по коловій системі. В підсумку найсильнішою стала команда ШВК№98, друге місце посіла команда 21-ДПРЧ, третє місце за командою ЛВМ на ст. Шепетівка. 

У турнірі з футзалу, як і в попередні роки не було рівних команді ШВК№98. Друге місце посіла команда ЛВМ на ст. Шепетівка. Третє місце за командою в/ч А 3730. 

В поштовху гирі 24 кг. з двох рук в командному заліку перемогла команда Шепетівського МВ УМВС України в Хмельницькій області. Друге місце виборола команда ШВК№98. Третіми стали представники 21 ДПРЧ. У даному виді змагань від команди приймали участь двоє спортсменів. В особистому заліку кращим став представник Шепетівського МВ Стефанчук Сергій, який виконав вправу 30 раз. Друге місце посів представник ШВК№98 Сторожук Анатолій (29 раз). Третім став також за представник Шепетівського МВ Дідук Назар (23 поштовхи).

У наступному виді змагань з настільного тенісу, які відбулися на базі школи-гімназії, перемогу святкувала команда в/ч А 4127, другою стала команда ШВК№98, третє місце за командою Шепетівського МВ. В особистому заліку кращим став учасник команди Шепетівського МВ Остапчук Анатолій, друге місце посів учасник команди в/ч А 4127 Мудрак Богдан, третім став представник ШВК№98 Михальчук Ігор.

У змаганнях з підтягування від кожної команди приймали участь по три учасники. За сумою раз виконання ними вправи визначався командний результат. В підсумку перше місце посіла команда ЛВМ на ст.Шепетівка (52 раз), другою стала команда 21 ДПРЧ ( 51 раз), третє місце за командою ШВК№98 (48 раз). Кращим в особистому заліку з результатом 27 раз став представник  21 ДПРЧ Дмитрач Дмитро. Друге та третє місця з результатом 21 раз, з врахуванням додаткового показника, відповідно посіли: представник команди ШВК№98 Белешко Олександр та представник ЛВМ на ст. Шепетівка Сільвестр Олександр. Нехай наших читачів не дивує можливо невеликий результат у 21 та 27 раз – це було підтягування без жодних розгойдувань та ривків з повним опусканням у вис, використовувалась тільки сила рук.

Змагання з армспорту. Від команди в даному виді змагань приймало участь два спортсмени. За результатами змагання в командному заліку призові місця розподілилися наступним чином: перше місце – ШВК №98, друге місце – ЛВМ на ст.Шепетівка, третє місце – в/ч А 4127. В особистому заліку не було рівних представнику ЛВМ на ст.Шепетівка  Степанюку Ярославу, друге місце посів представник ШВК№98 Мартинюк Євген, третім став також учасник команди ШВК№98 Кіндюк Відим.

Заключним видом програми змагань спартакіади були змагання зі стрільби – вправа ПМ-1 (пістолет макарова, відстань до цілі 25 метрів, 10 залікових пострілів). У даному виді змагань команди складалися з чотирьох чоловік. Як і в минулих роках перше місце з результатом 354 очки здобула команда ЛВМ на ст. Шепетівка. Знову другою з результатом 333 очки стала команда в/ч А 4127. Третє місце з результатом 326 очок посіла команда Шепетівського МВ. В особистому заліку кращим став представник в/ч А 4127 Нікітенко Едуард (94 очки зі 100 можливих). Друге місце посів представник ЛВМ на ст. Шепетівка Сільвестр Олександр (93 очки). Третє місце також за учасником команди в/ч А 4127 Войтюком Русланом (91 очко).

В підсумку загальну перемогу у спартакіади святкувала команда ШВК№98, друге місце посіла команда Лінійного відділення на ст.Шепетівка, третє місце виборола команда 21-ДПРЧ ГУ ДСНС України у Хмельницькій област.

Всі призери змагань в особистому заліку нагороджені грамотами та медалями. В командному заліку призери змагань нагороджені грамотами, команда переможець виборола кубок.

Організатори спартакіади висловлюють щиру вдячність за допомогу в організації змагань ЛВМ на ст. Шепетівка, в/ч А 4127, Шепетівському МВ, Шепетівській ДЮСШ та школі-гімназії. 
0
репостів
0
репостів