Розділ Спорт

Представники виконкому сьогодні оглядали шепетівський басейн

Автор 26 листопада 2014, 21:52
Шепетівський басейн - це місце, яке вже давно обросло чутками та легендами. Шепетівчани кожного року чекають на його відкриття після реконструкції, та на жаль, їх сподівання не виправдовуються. Сьогодні представники виконкому Шепетівської міської ради відвідали об'єкт для ознайомлення на місці з його реальним станом та метою зрозуміти, які кроки потрібно зробити, щоб все ж таки запустити басейн в експлуатацію.
Із слів працівників басейну, він перебував в оренді хмельницького підприємства, саме воно займалось його ремонтом, але власник підприємства занедужав та помер, тому останній раз будівельників тут бачили аж чотири роки тому. Про які роботи звітувало тогочасне керівництво міста незрозуміло.

Огляд не обмежився лише безпосередньо двома ваннами, роздягальнями та душевими. Представники виконкому оглянули також секцію боксу, сауну та навіть підвал.

Я не спеціаліст і мені важко судити про якісь виконаних ремонтних робіт, з цим мають розбиратись спеціалісти, але я зробив фото та відео, щоб шепетівчани мали змогу самі оцінити стан басейну. Тому запрошую в коментарі до цього матеріалу, залишайте ваші думки та пропозиції, що і як потрібно зробити, щоб нарешті завершити цю епопею із запуском такого бажаного для громади об'єкту.

Фото шукайте тут, відео ви можете переглянути нижче.

Останнє редагування 27 листопада 2014, 02:15

Відео

0
репостів
0
репостів